Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns genial al lui Carlo Ancelotti, după ce Everton a renunţat la un jucător după 11 ani la club: "Cine e?" Reacţia fotbalistului

Răspuns genial al lui Carlo Ancelotti, după ce Everton a renunţat la un jucător după 11 ani la club: "Cine e?" Reacţia fotbalistului

Premier League

Comentarii

Luke Garbutt (27 de ani) a plecat de la Everton după 11 ani petrecuţi la club. Echipa din Premier League nu i-a prelungit contractul, însă adevărata lovitură a venit în cadrul unei conferinţe de presă.

Carlo Ancelotti, manager-ul lui Everton, a fost întrebat despre plecarea lui Garbutt de la echipă, iar răspunsul legendarului antrenor italian i-a şocat pe toţi, inclusiv pe fotbalistul în cauză: "Cine e?", a fost reacţia lui Ancelotti.

Fundaşul stânga, care a fost împrumutat de-a lungul timpului la echipe precum Cheltenham Town, Colchester United, Fulham, Wigan, Oxford United şi Ipswich Town, a reacţionat imediat pe contul personal de Twitter, după răspunsul antrenorului. 

"Uite Carlo, uită-te la ce ai pierdut", a scris fotbalistul, ataşând un clip cu mai multe goluri marcate de el. Garbutt nu a părut să fie foarte deranjat de răspunsul lui Ancelotti şi a dat vina pe club. 

Afla mai multe despre: luke garbuttcarlo ancelottieverton 

viewscnt
Articole similare