Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns neaşteptat dat de Dennis Man când a fost întrebat despre oferta de la AS Roma

Răspuns neaşteptat dat de Dennis Man când a fost întrebat despre oferta de la AS Roma

Superliga

Comentarii

Dennis Man spune că nu se simte pregătit să facă pasul înspre o echipă precum AS Roma. Mijlocaşul de 19 ani susţine că vrea să mai rămână o perioadă la FCSB pentru a acumula mai multă experienţă.

Dennis Man este unul dintre cei mai interesanţi jucători din Liga 1. La 19 ani, este titular la FCSB, unde în acest sezon a avut 40 de apariţii, 10 goluri şi 8 assist-uri. Tânărul internaţional român a fost remarcat şi de scouterii lui AS Roma, club care în iarnă a fost dispus să plătească 10 milioane de euro - bani refuzaţi de Gigi Becali.

Presa italiană scrie însă că şefii lui AS Roma vor face o nouă ofertă în vară. Dar se vor lovi de un răspuns surprinzător. Dennis Man a comentat cu multă maturitate interesul lui AS Roma şi spune că n-a acumulat experienţa necesară pentru a juca la o asemenea echipă.

”Vreau să îmi văd de treaba mea aici, mai am contract încă 5 ani şi mai am mult de muncit şi multe meciuri de jucat, ca să acumulez experienţă pentru a juca afară. (n.r. întrebat despre AS Roma) Sunt jucători foarte buni acolo, experimentaţi, care au jucat atâţia ani la nivel înalt. Cred că mi-ar fi greu acum să merg acolo să joc. Important este ca eu să stau aici şi să demonstrez întâi aici că sunt un jucător valoros”, a declarat Dennis Man pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dennis manas romafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare