Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns neaşteptat din partea lui Istvan Kovacs după ce a fost acuzat de Săpunaru: ”Nu pot să tolerez asemenea comportament”

Răspuns neaşteptat din partea lui Istvan Kovacs după ce a fost acuzat de Săpunaru: ”Nu pot să tolerez asemenea comportament”

Rapid

Comentarii

Istvan Kovacs i-a oferit un răspun lui Cristi Săpunaru, după ce căpitanul Rapidului a lansat acuzaţii la adresa sa.

Derby-ul dintre FCSB şi Rapid, de miercuri seara, nu a dezzamăgit. Roş-albaştrii au reuşit să se impună cu 3-1, înssă nu fără drame.

Junior Morais a fost eliminat, iar golurile decisive au venit în prelungirile partidei, după ce părea că giuleştenii aveau să reuşească să smulgă un punct.

După fluierul final, cei din tabăra Rapidului, în mod special căpitanul Săpunaru, s-au simţit lezaţi de arbitraj.

Fundaşul central avusese o dispută cu Istvan Kovacs în prima repriză, care a fost aproape de a îi arăta două cartonaşe galbene în doar două secunde.

Meci frumos, atmosferă senzaţională, aşa cum trebuie să fie la un meci de fotbal, păcat că nu am reuşit să încheiem la egalitate.

Un început slab, cred că unii au fost copleşiţi de atmosferă. De la cazul 'Bricheta' nu mai comentez arbitrajul.

Mi-aş fi dorit să vorbesc cu arbitrul, dar nu se poate vorbi cu el, purtam un dialog cu mine, că din partea dânsului nu am primit niciun răspuns.

A zis că poate să mă dea şi afară din ţară. Păcat de suporterii care au venit la meci, ne pregătim pentru următorul meci.

Încercăm să scoatem ce e mai bun din toate meciurile”, a spus Cristi Săpunaru.

Răspuns neaşteptat din partea lui Istvan Kovacs după ce a fost acuzat de Săpunaru

Deşi arbitrii ne-au obişnuit cu tăcerea în urma acuzaţiilor lansate la adresa lor, Istvan Kovacs a răspuns surprinzător şi a negat vehement spusele lui Săpunaru.

Centralul chiar a contraatacat şi a spus că nu el a fost cel ce ameninţa, ci căpitanul Rapidului.

Nu este adevărat ce a spus domnul Săpunaru despre mine! Oricum, meciul meu este înregistrat şi nu aş vrea să-l fac de ruşine publicând discuţia dintre mine şi dânsul în momentul în care mă ameninţă spunând: «Până la capăt, n-o scoţi cu mine! Îţi arăt eu, o să vezi!».

Astea au fost cuvintele lui. Eu i-am spus doar că n-o să tolerez asemenea comportament din partea nimănui”, a declarat Istvan Kovacs, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: istvan kovacs 

viewscnt
Articole similare