Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns oficial despre posibilul transfer al unui fotbalist de la FCSB: "Există interes. Susţin, dar să punem ceva în loc"

Răspuns oficial despre posibilul transfer al unui fotbalist de la FCSB: "Există interes. Susţin, dar să punem ceva în loc"

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB-ului, Edward Iordănescu, a confirmat că există interes pentru Olimpiu Moruţan. Tehnicianul nu se împotriveşte plecării mijlocaşului, dar şi-ar dori ca Gigi Becali să-i aducă un înlocuitor.

Edi Iordănescu, despre posibilul transfer al lui Olimpiu Moruţan

Galatasaray nu a mai lansat nicio ofertă oficială pentru Olimpiu Moruţan, după ce Gigi Becali a cerut 10 milioane de euro, ca mai apoi să mai renunţe la câteva milioane: "Acum l-am lăsat la 3 şi nu îl vrea nimeni, asta ce înseamnă?".

Totuşi, turcii continuă să-l monitorizeze şi ar fi tentaţi să facă o nouă ofertă. În tot acest timp, multipla campioană a Turciei s-a orientat şi spre Darius Olaru. 

Edi Iordănescu a confirmat că Moruţan e urmărit şi e conştient că cei mai buni fotbalişti de la FCSB ar putea pleca în orice moment: "Ştiu despre un singur lucru. Există interes pentru el, dar nu e nicio ofertă pentru el. Sunt informat în sensul ăsta. Când e interes concret, atunci voi fi informat. E un jucător pe care-l apreciez şi-l poziţionez ca pe unul cu mult potenţial. Voi susţine transferurile cu menţiunea să punem ceva în loc, pentru că nu ne permitem să fim într-un tranzit continuu", a declarat antrenorul FCSB-ului, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Sepsi, din Liga 1.  

Afla mai multe despre: fcsbolimpiu morutanfcsbgigi becalitransfer olimpiu morutan 

viewscnt
Articole similare