Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns pentru Gigi Becali din partea antrenorului revelaţiei din play-out: "Tragem linie şi vedem mai departe ce se poate face"

Răspuns pentru Gigi Becali din partea antrenorului revelaţiei din play-out: "Tragem linie şi vedem mai departe ce se poate face"
Comentarii

Antrenorul momentului din play-out-ul Ligii 1, Ilie Poenaru, a oferit o primă reacţie după ce Academica Clinceni a pierdut cu

VIDEO | Academica Clinceni - Dinamo 1-3 (Buziuc 73 / Sorescu 19 - pen, Bani 65, Fabbrini 72)

"Eu ştiu ce spun. Realitatea a fost alta, băieţii m-au contrazis, dar noi am dominat meciul, ei au avut câteva momente. Au condus cu 1-0 dintr-un penalty, a fost o neglijenţă a lui Gabi Matei. Ei ne-au prins descoperiţi în a doua repriză şi am pierdut un meci pe care l-am avut în mână. Am dominat meciul tactic, fizic şi singura bucurie e că echipa a jucat. Sunt mulţumit de atitudinea lot, de cum s-au prezentat. Ne lipsesc şi jucători importanţi, eu am terminat cu şase juniori în teren, dar ăsta e lotul şi nu avem ce face. 

Nu aveau cum să fie relaxaţi jucătorii mei. Ştiau că dacă batem Dinamo, am fi făcut un pas mare. Ei se bazează mult pe Fabbrini, pe Lazăr, doi jucători care pun probleme. Am avut patru victorii la rând, azi eram bucuros şi cun un egal. Am ratat două penalty-uri, la antrenamente nu au ratat niciun penalty. Nu avem ce face, doar că ratăm cam mult, iar asta te costă. Stratona  fost într-o zi foarte bună, a demonstrat şi meciul trecut. E clar că el a fost inspirat. Nu putem vorbi despre arbitraj, chiar dacă s-a mai greşit de ambele părţi. A fost un arbitraj bun, cu mici excepţii la anumite faze, pe la mijlocul terenului. Şi ei greşesc, sunt oameni, se întâmplă. Nu are nicio legătură cu rezultatul, vreau să felicit brigada. 

Cel mai îngrijorător e că sunt jucători accidentaţi, nu avem ce face. Băieţii au făcut un joc bun, dar mă doare că am pierdut. Mergem la Viitorul să scoatem punct sau puncte, am mai făcut-o. Suntem în stare de multe", a declarat Ilie Poenaru.  

Ilie Poenaru, răspuns pentru Gigi Becali

În ultima perioadă, Ilie Poenaru a fost văzut drept unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Bogdan Vintilă la FCSB. Tehnicianul nou-promovatei a negociat cu finanţatorul FCSB la începutul acestui sezon, iar acum i-a transmis un mesaj: "Nu comentez nimic, pentru că sunt concentrat aici. În acest moment nu se pune problema să mă gândesc la aşa ceva. Tragem linie şi vedem mai departe ce se poate face", a mai spus tehnicianul ilfovenilor. 

"Eu am spus că aş merge la FCSB. Am fost întrebat dacă aş vrea să antrenez FCSB. Păi, cine nu ar vrea să antreneze la FCSB? Eu am spus că aş vrea să antrenez la FCSB, aş vrea să antrenez ca fiecare, că toţi ne dorim. Şi jucătorii ar vrea să joace la cluburi de afară sau la cluburile mari din România. Şi noi, antrenorii, ne dorim să antrenăm poate cele mai bune echipe din România, fiecare. Dacă nu îţi impui un obiectiv de a antrena cât mai sus....", susţinea tot Ilie Poenaru în luna mai, pentru Telekom Sport. 

 

Afla mai multe despre: ilie poenarufcsbgigi becaliacademica clinceni 

viewscnt
Articole similare