Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns senzaţional al lui Nagelsmann când a fost întrebat dacă este interesat de un fotbalist al lui Chelsea: ”Să mă uit dacă mai am bani în portofel”

Răspuns senzaţional al lui Nagelsmann când a fost întrebat dacă este interesat de un fotbalist al lui Chelsea: ”Să mă uit dacă mai am bani în portofel”

Bayern Munchen

Comentarii

În cadrul unei conferinţe de presă, Julian Nagelsmann a vorbit despre posibilitatea ca Bayern să îl oferteze pe Antonio Rudiger, fotbalist al cărui contract cu Chelsea expiră la finalul stagiunii.

Bayern este un club renumit pentru chilipirurile reuşite pe piaţa transferurilor. Fotbalişti precum Lewandowski sau Hummels au semnat liberi de contract cu nemţii, iar mai toţi jucătorii din lotul bavarezilor care au fost cumpăraţi au fost aduşi pentru sume mai mult decât rezonabile.

Un nou jucător ”la ofertă” s-a ivit în calea nemţilor, Antonio Rudiger, al cărui contract cu Chelsea expiră la finalul sezonului. Deşi nu a vrut să dea un răspuns categoric despre fundaşul englezilor, Nagelsmann a recunoscut apărătorul central este un jucător care îi place, glumind că va verifica dacă mai are bani în portofel pentru a îl repatria.

Răspuns senzaţional al lui Nagelsmann când a fost întrebat dacă este interesat de un fotbalist al lui Chelsea

"În general, nu sunt un mare fan al discuţiilor despre jucători care au contract în altă parte, şi pe lângă asta, nu suntem în perioada de transferuri. Vorbesc acum din postura de fan al fotbalului, întrucât joacă la naţionala Germaniei. A reuşit o super-evoluţie.

Tuchel l-a antrenat extrem de bine. Era rezervă la Chelsea acum un an şi acum este cu sigurantă unul dintre cei mai buni jucători. Are o agresivitate incredibil de bună şi este un fundaş foarte bun.

Nu am vorbit cu Brazzo (n.r. directorul sportiv al lui Bayern) despre el, şi dacă aş fi făcut-o, tot nu v-aş fi spus vouă! Nici măcar nu ştiu câţi ani de contract mai are. Trebuie să verific când îi expiră şi apoi să mă uit dacă mai am bani în portofel", a declarat Nagelsmann.

Dacă alege să intre în cursa pentru semnătura lui Rudiger, Bayern va avea o competiţie feroce. PSG şi Real Madrid ar fi printre celelalte echipe interesate de serviciile neamţului, în timp ce Chelsea încearcă din răsputeri să îi prelungească înţelegerea. 156 de partide a jucat fundaşul în albastrul londonezilor, câştigând Liga Campionilor, Liga Europa, Supercupa Europei şi Cupa Angliei.

Afla mai multe despre: bayern munchenchelseajulian nagelsmannantonio rudiger 

viewscnt
Articole similare