Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul acid al lui Mihai Stoica pentru Andrei Ivan, după ce atacantul lui Rapid Viena a declarat că vrea să o elimine pe FCSB din Europa

Răspunsul acid al lui Mihai Stoica pentru Andrei Ivan, după ce atacantul lui Rapid Viena a declarat că vrea să o elimine pe FCSB din Europa
Comentarii

Mihai Stoica l-a îndemnat pe Andrei Ivan să se concentreze la meciurile cu Slovan Bratislava, în contextul în care atacantul lui Rapid Viena s-a declarat încântat că poate da peste FCSB în play-off-ul Europa League.

În cazul în care va reuşi să treacă de Hajduk Split, FCSB va juca în play-off-ul Europa League împotriva câştigătoarei dintre Rapid Viena şi Slovan Bratislava. La austrieci joacă şi Andrei Ivan, care a fost împrumutat de la FK Krasnodar. Fostula atacant al Craiovei s-a declarat încântat că poate da peste FCSB în play-off: ”Sunt foarte bucuros, vreau să o eliminăm şi să ne calificăm în grupele Europa League”.

În replică, Mihai Stoica i-a transmis să se concentreze totuşi pe meciul cu Slovan Bratislava: ”Poate-i explică cineva lui Ivan că, pentru el, deocamdată, FCSB e F.C. Slovan Bratislava. Noi avem dublă cu Hajduk Split”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe contul său de Facebook.

FCSB va juca joia viitoare contra lui Hajdul Split, în deplasare, în turul III al Europa League. Returul va fi o săptămână mai târziu.

Afla mai multe despre: andrei ivanfcsbslovan bratislavarapid vienamihai stoica 

viewscnt
Articole similare