Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul categoric al lui Ionel Ganea când a fost întrebat despre rivalitatea dintre cele două echipe din Craiova! ”Şi la Bucureşti sunt o grămadă!”

Răspunsul categoric al lui Ionel Ganea când a fost întrebat despre rivalitatea dintre cele două echipe din Craiova! ”Şi la Bucureşti sunt o grămadă!”

Superliga

Comentarii

Fostul internaţional, Ionel Ganea, a vorbit despre războiul dintre cele două echipe din Craiova.

FC U Craiova 1948 a promovat în Liga 1, iar din sezonul viitor se va duela cu echipa patronata din Mihai Rotaru pe prima şcenă a fotbalului românesc. Ganea susţine că rivalitatea dintre cele două cluburi nu o să dispară niciodată. El a spus că ar fi bucuros ca Adrian Mutu, noul antrenor al lui FC U Craiova 1948, să îşi îndeplinească obiectivele. 

”Cel mai bun exemplu e Torino. Mai e Milano, mai e Roma, şi ei au câte două echipe. Şi la Bucureşti sunt o grămadă de echipe, asta e, rivalitatea nu o să dispară niciodată. M-aş bucura pentru Adi Mutu să-şi îndeplinească obiectivele pe care şi le-a propus”, a declarat Ionel Ganea, la ProSport.

De asemenea, Ionel Ganea susţine că tricolorii trebuie să lupte pentru o medalie la Jocurile Olimpice de la Tokyo. El a vorbit şi despre Nicolae Stanciu şi Ionuţ Nedelcearu, jucători care a refuzat să participe la momentul de solidaritate pentru mişcarea ”Black Lives Matter”, care a avut loc înainte de amicalul cu Anglia. 

”Eu cred că jucătorii ar trebui să-şi propună obiectivul de a o lua o medalie la Tokyo, eu cred că nu noi, cei de pe margine sau cei care încurajăm trebuie să ne propunem obiective. Ei trebuie să-şi propună, jucătorii.

Ar fi frumos, acuma că locul 1, locul 2, locul 3… important e să fie medalie. Nu îi blamez pe Nedelcearu şi Stanciu, dar, când e un moment de reculegere se ţine cu toată echipa, inclusiv staff-ul şi băncile de rezerve. Toată lumea care iubeşte fotbalul se uită la acest Campionat European, e problemă că nu sunt acolo”, a mai spus Ionel Ganea.

Afla mai multe despre: ionel ganea 

viewscnt
Articole similare