Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul clar dat de Chipciu despre adevărata Steaua: "Acum chiar m-am convins". Ce a spus despre un posibil transfer la U Craiova

Răspunsul clar dat de Chipciu despre adevărata Steaua: "Acum chiar m-am convins". Ce a spus despre un posibil transfer la U Craiova

CFR Cluj

Comentarii

Chipciu a marcat pentru CFR Cluj împotriva fostei sale echipe, în primul derby din Liga I în 2022, însă campioana României a ratat victoria pe Arena Naţională. Iulian Cristea a egalat pentru FCSB, în minutul 90+4.

“A fost o senzaţie ciudată, aveai senzaţia că poţi să dai gol, dar poţi să şi iei. Suntem puţin trişti că n-am câştigat. Prima repriză m-a surprins, a fost un joc cu ritm. Mă aşteptam să fie un joc fără ritm. Am fost puţin derutaţi că au jucat cu trei fundaşi centrali. Dar e trist că am pierdut în ultimele momente. Un egal în condiţiile acestea e cam trist.

Ar fi fost cam forţat să mă bucur la gol. Am avut parte de lucruri frumoase la Steaua, am luat trofee. Nu pot să uit asta şi este un semn de respect faţă de oamenii care lucrează aici şi faţă de suporteri, care m-au primit destul de bine. Suporterii m-au surprins, m-au primit destul de bine, mă aşteptam mă trateze mai ostil.

Sincer, dacă aş fi fost vreodată întrebat de treaba asta cu Steaua şi FCSB, aş fi fost de partea asta clar, dar acum pot să zic chiar mai mult. Datorită atmosferei de la acest meci, cred că aceasta e echipa Steaua Bucureşti”, a spus Chipciu.

Întrebat de un eventual transfer la Craiova, el a răspuns: “N-am vorbit cu nimeni de la Craiova, s-a discutat în presă. Eu n-am vorbit nimic şi cred că în aceste momente sunt aproape să rămân la Cluj mai mult timp”.

FCSB - CFR Cluj 3-3

CFR Cluj, liderul Ligii 1, a remizat, duminică, în deplasare, scor 3-3, cu a doua clasată, FCSB, într-un meci din etapa a XXII-a campionatului, în care gazdele au înscris ultimul gol în minutul 90+4.

Au marcat: Octavian Popescu ’24, V. Gheorghe ’71, Cristea ‘90+4 / Debeljuh ’36, ’40, Chipciu ‘77

  • FCSB: A. Vlad – Ov. Popescu, A. Miron, I. Cristea, Haruţ (Vinicius ’46) – Olaru, Ad. Şut (Coman ’66), Fl. Tănase (Oaidă ’88) – Cordea, Keşeru (Dumiter ’46), Oc. Popescu (V. Gheorghe ’46). Antrenor: Anton Petrea
  • CFR Cluj: Hindrich – Camora, Burcă, Graovac, Cr. Manea – Păun (Neguţ ’69), Boateng, Bordeianu (Itu ’90) – C. Deac (Cestor ’90), Debeljuh (Dugandzic ’88), V. Costache (Chipciu ’70). Antrenor: Dan Petrescu

Afla mai multe despre: chipciu 

viewscnt
Articole similare