Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul genial al lui Mourinho când a fost întrebat dacă este mulţumit de lotul Romei! ”Poate doar Pochettino!”

Răspunsul genial al lui Mourinho când a fost întrebat dacă este mulţumit de lotul Romei! ”Poate doar Pochettino!”

Serie A

Comentarii

Jose Mourinho a devenit în această vară antrenorul celor de la AS Roma şi va încerca să producă o surpriză în Serie A.

Antrenorul portughez a cheltuit până acum 100 de milioane de euro pentru cele 6 transferuri de la Roma. Ultimul venit este atacantul englez, Tammy Abraham, de la Chelsea Londra. 

Totuşi, fostul antrenor de la Real Madrid nu vrea să se oprească aici şi le-a spus celor de la Roma să mai aducă încă un jucător de la Chelsea, fiind vorba despre Ruben Loftus-Cheek. 

Jose a avut o intervenţie la un post de televiziune din Italia şi a fost întrebat dacă îl mulţumeşte lotul pe care îl are la Roma. Lusitanul a oferit un răspuns în stilul său caracteristic. 

”Ştiţi voi vreun antrenor să fie fericit cu lotul pe care îl are? Poate doar Pochettino”, a spus portughezul, râzând.

AS Roma vrea să-l transfere în această vară pe Denis Zakaria de la Gladbach

Mourinho a debutat cu dreptul în campionat, iar AS Roma s-a impus pe Olimpico, scor 3-1, în faţa Fiorentinei. A fost un meci în care Tammy Abraham a oferit două pase decisive şi a contribuit decisiv la eliminarea portarului Fiorentinei. Noua achiziţie a fost declarat jucătorul meciului.

AS Roma, aproape de un nou transfer important

Presa italiană scrie că fraţii Friedkin, noii patroni ai Romei, îi mai pregătesc un transfer antrenorului portughez.

Este vorba despre mijlocaşul de 24 de ani de la Borussia Monchengladbach, Denis Zakaria. Elveţianul crescut la Servette Geneva, a ajuns la Gladbach în 2017 după două sezoane excelente la Young Boys.

Italienii scriu că fotbalistul cotat la 30 de milioane de euro este mijlocaşul defensiv pe care Mourinho l-ar fi cerut conducerii clubului, după ce negocierile pentru transferul lui Granit Xhaka s-au blocat.

La Gladbach, Zakaria a jucat 128 de meciuri până acum şi a marcat 9 goluri. Este considerat unul dintre cei mai buni mijlocaşi defensivi din campionat, iar presa italiană susţine că jucătorul s-a înţeles deja cu AS Roma. Rămâne de văzut dacă Gladbach va accepta propunerea financiară a italienilor. Zakaria este dorit şi de două cluburi din Premier League, Arsenal şi Leicester.

Afla mai multe despre: serie- as roma-mourinho 

viewscnt
Articole similare