Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul la care nu te-ai fi aşteptat. Jucătorul preferat al lui Răzvan Burleanu: "La cât fotbal am văzut de la 7 ani, el este!"

Răspunsul la care nu te-ai fi aşteptat. Jucătorul preferat al lui Răzvan Burleanu: "La cât fotbal am văzut de la 7 ani, el este!"

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, este supărat pe Mircea Sandu, Pompiliu Popescu şi Florin Prunea, dar la adresa lui Gică Hagi are doar cuvinte de laudă. Mai mult, Burleanu spune că Hagi este jucătorul său preferat.

"Relaţia cu Gică Hagi este foarte bună. De ambele părţi. Şi din partea noastră, şi din partea lui relaţia este excelentă. Academia Hagi este principalul furnizor al loturilor de la naţionala U15 până la prima reprezentativă. Ne-a găzduit meciurile de U21 la Ovidiu.

Poate doar Barcelona să fi reuşit în Europa performanţele pe care le-a reuşit Hagi cu jucătorii din propria academie promovaţi la Viitorul. Ce vreţi mai mult, a câştigat titlul, iar acum, după ce în vara trecută şi-a vândut mai mulţi jucători importanţi, este iar printre protagonişti.

Este jucătorul meu preferat, de departe Da, la cât fotbal am apucat eu să văd, cam de la 7 ani, când m-a luat tata cu el la un meci. Iar tatăl meu o să vă spună “Dobrin” probabil" - a dezvăluit Răzvan Burleanu în GSP. 

Afla mai multe despre: gica hagirazvan burleanufotbal 

viewscnt
Articole similare