Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Andrei Cordea pentru Dandea: ”Nu mi se pare OK ce a declarat. Rapidiştii o să vadă pe pielea lor”

Răspunsul lui Andrei Cordea pentru Dandea: ”Nu mi se pare OK ce a declarat. Rapidiştii o să vadă pe pielea lor”

FCSB

Comentarii

Andrei Cordea s-a arătat deranjat de Alexandru Dandea, care a spus că între Rapid şi FCSB nu există nicio rivalitate, deoarece echipa lui Gigi Becali a fost înfiinţată în 2003.

Alexandru Dandea a încins spiritele înainte de Rapid - FCSB, derby care se joacă în următoarea etapă, pe 15 august, de la 21:30, live pe Telekom Sport 1.

După victoria cu 1-0 la FC Argeş, fundaşul Rapidului a afirmat că nu urmează niciun derby pentru el, deoarece FCSB este o echipă nou-înfiinţată. Acum, Andrei Cordea spune că a fost deranjat de acele afirmaţii.

Răspunsul lui Cordea pentru Dandea: ”Nu mi se pare OK ce a declarat”

Transferat în această vară de FCSB, Andrei Cordea s-a integrat excelent şi a intrat rapid în grupul jucătorilor importanţi. Mijlocaşul de 22 de ani a ţinut să-i dea din această postură o replică lui Alexandru Dandea.

Cordea spune că s-a simţit deranjat de acele afirmaţii şi promite că Rapid o să aibă viaţă foarte grea în derby-ul cu FCSB:

”Este un derby, am văzut ce a declarat şi Dandea, e OK dacă el crede asta, o să jucăm aici, o să fie atmosferă foarte frumoasă şi de abia aştept să treacă săptămâna să jucăm.

O să intrăm concentraţi 100% şi ne dorim să câştigăm, pentru că oarecum ne-a deranjat ce au declarat ei. Ce a declarat Dandea nu mi s-a părut foarte OK şi or să vadă duminică pe pielea lor, o să fie un derby foarte greu. Atacul nostru este mult mai bun decât al lor.

Sunt fericit aici, m-am integrat foarte bine, am colegi cu calitate foarte bună şi mă ajută să cresc în joc”, a spus Andrei Cordea.

Dandea şi declaraţiile care i-au iritat pe cei de la FCSB

Euforic după victoria cu FC Argeş, a treia pentru Rapid în acest sezon, Alexandru Dandea a făcut o declaraţie care a stârnit orgoliile înainte de derby. Fundaşul în vârstă de 33 de ani a spus că pentru el urmează un simplu meci, din care vrea să ia toate punctele.

”Doar trei puncte atât, nu avem mare rivalitate cu ei. (De ce?) Sunt echipă nou-înfiinţată, după cum zice toată lumea... Ce să zic? Este o echipă foarte bună, o să se întâlnească două echipe bune ale campionatului, soarta se va decide pe teren”, a spus Dandea.

Afla mai multe despre: cordea 

viewscnt
Articole similare