Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Bratu după ce impresarul lui Drăguşin a susţinut că jucătorul a plâns pentru că n-a fost titular: "Eu decid cine joacă"

Răspunsul lui Bratu după ce impresarul lui Drăguşin a susţinut că jucătorul a plâns pentru că n-a fost titular: "Eu decid cine joacă"
Comentarii

Selecţionerul naţionalei U21 a României, Florin Bratu, a oferit primele explicaţii după remiza cu Georgia U21. De asemenea, a răspuns şi atacului venit dinspre Florin Manea, care l-a criticat pe antrenor, după ce nu l-a introdus titular pe Radu Drăguşin.

Florin Bratu a răspuns după ce nu l-a introdus pe Drăguşin titular

Echipa de tineret a României a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), meciul amical disputat, marţi, la Voluntari, cu reprezentativa similară a Georgiei: "Am trăiri, e normal, cu puţină teamă. E normal, pentru că avem 24 de jucători noi şi nu ştiam reacţia lor. Am văzut lucruri pozitive din care vom învăţa. Din aceşti jucători se va forma o generaţie bună. Avem undeva între 50-60 de jucători, din străinătate, Liga 1, Liga 2. Lucrurile nu sunt simple. Vreau să câştigăm, să ne dominăm adversarii. Am văzut o determinare bună a tuturor jucătorilor şi din acest meci să extragem multe lucruri bune şi mai puţin bune, ca la următoarele acţiuni să corectăm ce avem de corectat. 

Stăteam bine în teren, de asta nu am făcut schimbări mai devreme, acopeream bine zonele, echipa era bine echilibrată. Sunt meciuri amicale, dar noi, antrenorii, suntem judecaţi după rezultate. Sunt fericit pentru atitudinea jucătorilor, sunt fericit că ce am transmis la antrenament s-a văzut în meci", a declarat Bratu pentru TVR. 

Radu Drăguşin, fundaşul lui Juventus care a fost împrumutat recent la Sampdoria, a fost lăsat pe banca de rezerve pentru meciul cu Georgia, iar impresarul său, Florin Manea, l-a criticat pe Bratu pentru această decizie.

"În poziţia aceasta mă aştept la orice. Nu pretind să mulţumesc pe toată lumea. Eu decid cine joacă. E un fotbalist pe care vrem să-l vedem jucând, nu a jucat de mult timp, dar nu are intensitate, nu are ritm. În perspectivă, se pot naşte trei fundaşi centrali buni pentru naţionala mare, Screciu, Racoviţan şi Drăguşin, când se va pune pe picioare. Sigur are calitate", a răspuns Bratu. 

Selecţionerul Florin Bratu a debutat la conducerea tehnică a echipei de tineret şi a folosit în meciul de marţi următorii jucători: M. Popa – Ţîrlea, Screciu, Racoviţan (Drăguşin '82), Ţicu – D. Albu (Pop '82), Dican (Periabu '82)– Sefer (Cîmpanu '71), Miculescu (Pitu '81), Petrila (Oct. Popescu '71) – I. Stoica (Cr. Dumitru '82). 

Următoarea acţiune a reprezentativa Under 21 a României va fi un stagiu de pregătire în Spania, la Marbella, unde are programate şi două jocuri amicale, la 7 şi 9 octombrie, cu Suedia U20 şi Mexic U21.

Afla mai multe despre: florin braturomania u21radu dragusin 

viewscnt
Articole similare