Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Costel Gâlcă atunci când a fost întrebat dacă a primit vreo ofertă din Liga 1. Ce pas vrea să facă în carieră

Răspunsul lui Costel Gâlcă atunci când a fost întrebat dacă a primit vreo ofertă din Liga 1. Ce pas vrea să facă în carieră

Fotbal intern

Comentarii

Costel Gâlcă este liber de contract dupăc e s-a despărţit de Al-Feiha, dar spune că n-a primit nicio ofertă din Liga 1. Fostul antrenor al FCSB-ului şi-ar dori totuşi să revină în fotbalul spaniol.

Prima experienţă importantă ca antrenor pentru Costel Gâlcă a fost la FCSB, unde a stat un an şi a câştigat Cupa României, campionatul şi Cupa Ligii. Apoi, a făcut pasul înspre Primera, unde a primit şansa să o antreneze pe Espanyol timp de şase luni. Ulterior, Gâlcă a preferat însă fotbalul arab.

Acum, este liber de contract şi îşi caută un nou angajament. Costel Gâlcă spune că n-a primit nicio ofertă din Liga 1 şi ar prefera să meargă în Spania, chiar şi în liga secundă:

”Deocamdată nu am şi nici nu am avut vreo ofertă concretă să reiau o echipă din România. Dacă am aşteptat atât, mai pot aştepta. Aş prefera să mă întorc în Spania. Chiar şi Liga a 2-a de acolo este foarte competitivă. Salariul unui antrenor din liga secundă este mult mai mare decât media salariilor din Liga 1. Doar cei de la Steaua sau CFR Cluj se pot compara”, a declarat Costel Gâlcă pentru Europa FM.

Afla mai multe despre: costel galcaliga 1ofertaspania 

viewscnt
Articole similare