Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Darren Cahill pentru mesajul postat de Halep la încetarea colaborării dintre cei doi: "Nu, eu îţi mulţumesc, Simo"

Răspunsul lui Darren Cahill pentru mesajul postat de Halep la încetarea colaborării dintre cei doi: "Nu, eu îţi mulţumesc, Simo"

Simona Halep

Comentarii

Antrenorul Darren Cahill a răspuns mesajului prin care Simona Halep a anunţat, miercuri, încetarea colaborării dintre cei doi.

"După şase ani minunaţi în care am lucrat împreună, eu şi Darren Cahill am decis că este timpul să încheiem colaborarea noastră. Mulţumesc <D> pentru tot, pentru că m-ai făcut o jucătoare de tenis mai bună şi o persoană mai bună", a scris Halep, pe reţelele de socializare.

"Nu, eu îţi mulţumesc, Simo, pentru că mi-ai permis să fac o călătorie incredibilă împreună cu tine. Îmi amintesc fotografia de mai sus de parcă a fost ieri şi este doar una dintre numeroasele amintiri uimitoare. O jucătoare extraordinară, dar cel mai important, o persoană extraordinară şi o prietenă. Toate cele bune, Simo!", a fost mesajul de răspuns al australianului.

Simona Halep a mai fost pregătită de Daren Cahill din 2015 până în 2018, după ce a lucrat anterior cu tehnicianul australian în cadrul programului Adidas de dezvoltarea a carierei tinerilor jucători.

Românca a anunţat, la 12 septembrie 2019, într-un mesaj postat pe Facebook, că reia colaborarea cu Darren Cahill din sezonul 2020. În 2018, australianul a renunţat la a mai lucra cu jucătoarea română, pentru a fi mai aproape de familie. El a rămas însă apropiat de Simona.

Halep a jucat puţin în 2021, din cauza accidentărilor suferite.

Antrenată de Cahill, Halep a câştigat turneul de la Roland Garros în 2018 şi cel de la Wimbledon, în 2019, şi a ajuns pe locul I WTA. Deşi nu era oficial antrenată de tehnicianul australian la Wimbledon, antrenorul Simonei de atunci şi care face parte şi acum din echipa ei, Daniel Dobre, a declarat că a colaborat cu Cahill în pregătirea sportivei pentru turneu.

"Bineînţeles, Darren face parte din asta. Vorbesc tot timpul cu el. A venit din nou să mă vadă jucând astăzi. Inima lui este cu noi. M-a făcut un pic mai puternică astăzi, sincer, să pot crede că am şansa de a câştiga", a spus Halep după ce a câştigat titlul la Grand Slam-ul londonez.

Afla mai multe despre: simona halep 

viewscnt
Articole similare