Experiențe împreună.
You are here:

Răspunsul lui Gigi Becali la ultima ofertă făcută de Parma pentru Dennis Man

Răspunsul lui Gigi Becali la ultima ofertă făcută de Parma pentru Dennis Man

Liga 1

Comentarii

Parma, clubul care pare a fi cel mai interesat de achiziţionarea lui Man, a lansat o ofertă de nerefuzat, 12 milioane de euro + bonusuri de performanţă. În schimb, conducerea clubului italian ar fi de acord şi cu un eventual împrumut, cu opţiune de cumpărare definitivă. Gigi Becali le-a transmis însă italienilor că vrea 14 milioanen de euro în schimbul internaţionalului român.

În ultimul timp au apărut tot mai multe speculaţii despre un posibil transfer a lui Dennis Man în străinătate. Cluburi din Italia, Anglia şi Rusia au trimis până acum oferte concrete, însă nici una nu l-a mulţumit pe patronul roş-albaştrilor. Gigi Becali nu vrea să coboare oferta la mai puţin de 14 milioane de euro.

Un alt club din Italia, Fiorentina, a lansat la sfârşitul anului trecut o ofertă asemănătoare: 12 milioane de euro, însă Gigi Becali a anunţat atunci că îl va vinde decât dacă i se oferă 15 milioane. Totuşi, patronul FCSB ar fi dispus să reducă uşor din pretenţii şi ar dori să-l lase să plece pentru 14 milioane de euro, scrie as.ro.

Becali a ratat câştigarea unui profit uriaş

În actuala perioadă de mercato, FCSB a mai primit o ofertă de nerefuzat. Moruţan a fost ofertat de Al Jazira, iar în schimbul jucătorului clubul din Emirate a pus pe masă suma de 10 milioane de euro.
Astfel că FCSB ar fi putut ajunge la un profit de aproximativ 21 de milioane de euro în urma vânzării celor 2 jucători.

viewscnt
Articole similare
FOTO Cat de mult sufera Raluca Zenga dupa divortul anuntat de Walter: "Am mintea...