Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Gigi Becali la ultima ofertă făcută de Parma pentru Dennis Man

Răspunsul lui Gigi Becali la ultima ofertă făcută de Parma pentru Dennis Man

Superliga

Comentarii

Parma, clubul care pare a fi cel mai interesat de achiziţionarea lui Man, a lansat o ofertă de nerefuzat, 12 milioane de euro + bonusuri de performanţă. În schimb, conducerea clubului italian ar fi de acord şi cu un eventual împrumut, cu opţiune de cumpărare definitivă. Gigi Becali le-a transmis însă italienilor că vrea 14 milioanen de euro în schimbul internaţionalului român.

În ultimul timp au apărut tot mai multe speculaţii despre un posibil transfer a lui Dennis Man în străinătate. Cluburi din Italia, Anglia şi Rusia au trimis până acum oferte concrete, însă nici una nu l-a mulţumit pe patronul roş-albaştrilor. Gigi Becali nu vrea să coboare oferta la mai puţin de 14 milioane de euro.

Un alt club din Italia, Fiorentina, a lansat la sfârşitul anului trecut o ofertă asemănătoare: 12 milioane de euro, însă Gigi Becali a anunţat atunci că îl va vinde decât dacă i se oferă 15 milioane. Totuşi, patronul FCSB ar fi dispus să reducă uşor din pretenţii şi ar dori să-l lase să plece pentru 14 milioane de euro, scrie as.ro.

Becali a ratat câştigarea unui profit uriaş

În actuala perioadă de mercato, FCSB a mai primit o ofertă de nerefuzat. Moruţan a fost ofertat de Al Jazira, iar în schimbul jucătorului clubul din Emirate a pus pe masă suma de 10 milioane de euro.
Astfel că FCSB ar fi putut ajunge la un profit de aproximativ 21 de milioane de euro în urma vânzării celor 2 jucători.

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare