Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Hagi pentru Becali, după ce patronul FCSB a anunţat că îl cumpără şi pe Ianis

Răspunsul lui Hagi pentru Becali, după ce patronul FCSB a anunţat că îl cumpără şi pe Ianis

Farul Constanța

Comentarii

Patron şi antrenor la Viitorul Constanţa, Gheorghe Hagi a clarificat situaţia fiului său, Ianis, fotbalist despre care patronul FCSB, Gigi Becali declarase că-l va transfera la formaţia sa.

”O zic încet să nu mă audă Hagi, că se supără, dar o să iau şi căpitanul Viitorului. Trebuie să-l iau şi pe Ianis Hagi!” declara Becali în urmă cu câteva zile.

Tatăl lui Ianis, omul care decide absolut totul la formaţia pe care a înfiinţat-o apoi a transformat-o în campioană a României a explicat în cursul zilei de astăzi: "Sunt doar speculaţii. E normal să vorbim despre fotbal, să îşi spună fiecare părerea. Dar deocamdată lucrurile sunt destul de clare cred. Noi am prelungit contractele pe cinci ani. In momentul de faţă, e imposibil, dar în viitor nimic nu este exclus în fotbal. Vedem ce se va întâmpla. Ianis e cu noi acum, Draguş e cu noi, Măţan la fel. Avem trei jucatori de atac foarte tineri, foarte valoroşi. Să ne ajute pe noi să ne indeplinim obiectivele, apoi vom vedea."

Totuşi, antrenorul patron de la Viitorul a confirmat că va analiza orice ofertă, atât timp cât ea va veni şi va fi avantajoasă atât pentru club cât şi pentru jucător: "Dacă vine ceva, vom analiza, asa cum am facut-o şi pănă acum. O să luăm decizia cea mai bună pentru jucător şi pentru club", a concluzionat Gică Hagi.
 

Afla mai multe despre: gică hagiianis hagiviitorul constanţa 

viewscnt
Articole similare