Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Ianis Hagi pentru Gigi Becali, care îl vrea la FCSB: "Comparaţia cu Ajax este deplasată"

Răspunsul lui Ianis Hagi pentru Gigi Becali, care îl vrea la FCSB: "Comparaţia cu Ajax este deplasată"

Farul Constanța

Comentarii

Transferul lui Ianis Hagi este unul dintre cele mai discutate subiecte ale momentului, după ce Gigi Becali a afirmat că ar lua 40-50 de milioane de euro pe fiul "regelui", dacă acesta ar veni la FCSB. Hagi junior i-a răspuns patronului de la FCSB şi a comentat comparaţia Viitorului cu Ajax Amsterdam.

"Comparaţia este destul de deplasată, să zic, pentru că ei joacă în Champions League şi noi doar meciurile din campionat, dar suntem tineri şi noi, ca şi ei. De fiecare dată când ne afişăm pe teren  încercăm să câştigăm, mentalitatea asta cred că este să zic asemănătoare. Normal că sunt mulţi jucători tineri pe teren, entuziasmul există şi va exista mereu", a spus Hagi despre comparaţia dintre Viitorul şi Ajax Amsterdam, care a ajuns în semifinalele UEFA Champions League după ce le-a eliminat pe Real Madrid şi Juventus. 

Ianis a ţinut să vorbească şi despre zvonurile privind un eventual transfer la FCSB (Mai multe detalii AICI): "Nu cred că se pune problema să discut despre transfer atâta timp cât camionatul încă se joacă. Suntem angrenaţi atât în campionat, cât şi în Cupa României, deci mintea mea este asupra jocului şi asupra rezultatelor pozitive pe care trebuie să le scoatem în următorea lună". 

Până atunci, doar Gică Hagi poate să vorbească despre transferurile pe care le face Viitorul, indiferent că este vorba de veniri sau plecări: "De aceea este şi patron, antrenor, el vorbeşte. Noi, jucătorii, trebuie să ne facem datoria pe teren atâta timp cât suntem sub contract cu Viitorul şi când se va termina campionatul, când se va termina Cupa, atunci cred că este momentul potrivit să vorbim despre un transfer".

Viitorul - FCSB este duminică, de la ora 21:00, în direct la Telekom Sport 1. Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici  - www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: ianis hagifcsbviitorul 

viewscnt
Articole similare