Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce Dan Petrescu a declarat că se va întoarce la CFR! ”Au dorinţe, doleanţe, nu ştiu cum să le numesc!”

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce Dan Petrescu a declarat că se va întoarce la CFR! ”Au dorinţe, doleanţe, nu ştiu cum să le numesc!”

CFR Cluj

Comentarii

Marius Şumudică nu traversează cea mai bună perioadă la CFR şi este aproape să fie eliminat din Europa League.

CFR a fost învinsă în turul play-off-ului Europa League de către Steaua Roşie Belgrad, scor 4-0, iar ardelenii au şanse minime de a întoarce rezultatul în retur. Dan Petrescu a declarat că este convins că la un moment dat se va întoarce la CFR. Mai mult decât atât, el a spus că problemele au început să apară în Gruia după ce el a plecat de pe banca tehnică a campioanei. 

Marius Şumudică a răspuns acestor declaraţii şi a spus că nu vrea să comenteze ce spun alţi antrenori. 

”Nu comentez, nu comentez ce spun alţi antrenori sau foşti antrenori de aici. Sunt părerile dânşilor, au dorinţe, doleanţe, nu ştiu cum să le numesc şi nu stau să comentez astfel de zvonuri sau declaraţiilor unor colegi. Fiecare e liber să spună ce doreşte. CFR are un antrenor, Marius Şumudică”, a spus Mariuş Şumudică la conferinţa de presă.

Ce a declarat Dan Petrescu

”Acum vreo patru ani terminasem contractul în Dubai. Patronul de la CFR Cluj care era nou m-a rugat dacă pot să îl ajut să merg acolo. El era patron nou, prima oară în fotbal, şi avea ambiţii mari. Cred că am făcut un lucru excelent să merg la CFR Cluj, să câştig trei campionate jumate şi să aduc CFR în Europa în zone care vor fi greu de ajuns în viitor. Am ajuns să jucăm de la egal la egal cu Sevilla. Numai datorită arbitrului şi regulamentului am fost eliminaţi. Cred că puteam să câştigăm Europa League. Şi cu Celtic, şi cu Rennes, cu Lazio, echipe mari, de care, în momentul de faţă şi în viitor, nu ne mai putem apropia pentru că nu avem bani să investim.

După plecarea mea, problemele sunt mari. A fost o problemă internă. Ca în România, când cineva prinde putere, sunt foarte mulţi oameni geloşi. Nu am mai avut încredere în cineva din club. Am simţit că nu mai trebuie să stau. Cred că şi-au dat seama că au greşit faţă de mine. Şi mie mi-a părut rău pentru că mă ataşasem de echipă. În afară de performanţe, este un oraş frumos, am plecat şi cetăţean de onoare de acolo, am avut trofee, medalii şi amintiri superbe. Clujul rămâne una dintre casele mele şi cu siguranţă mă voi întoarce acolo”, a declarat Dan Petrescu într-un interviu cu Sorin Constantinescu.

Afla mai multe despre: cfr-şumudică-dan petrescu 

viewscnt
Articole similare