Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce suporterii turci l-au contestat. ”Vă invit la antrenamente!” Declaraţiile antrenorului român

Răspunsul lui Marius Şumudică după ce suporterii turci l-au contestat. ”Vă invit la antrenamente!” Declaraţiile antrenorului român

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a transmis un mesaj suporterilor echipei sale înainte de partida Malatyaspor – Fenerbahce.

Unii dintre fani i-au oferit indicaţii tactice, iar antrenorul le-a transmis un răspuns. Unii suporteri doresc să impună jucători, iar Şumudică i-a invitat pe suporteri la antrenamentele echipei. Mai mult decât atât, antrenorul îi îndeamnă pe susţinătorii echipei sale să fie uniţi înaintea partidei cu Fenerbahce, deoarece echipa nu se află într-o situaţie prea bună. Malatyaspor este pe locul 19 în Turcia, penultimul din campionat.

 ”Vă invit la antrenamente!”

”O nouă provocare ne aşteaptă. O vom întâlni pe Fenerbahce într-un meci foarte important. Văd că încă primesc mesaje în care sunt întrebat despre detaliile tactice din meciul împotriva lui Kayseri. Sunt un tip sincer, mă cunoaşteţi.

Vreau să ştiţi asta: fiecare meci are povestea lui, fiecare meci este diferit. Când am schimbat sistemul la 4-2-3-1 pe teren propriu cu Alania, am încasat 6. Totuşi, am câştigat cu Altay şi Adana jucând cu 5 pe spate. De asemenea, am remizat cu Konya şi Galatasaray.

Nu am remizat cu Kayseri din cauza sistemului tactic. Statisticile din a doua repriză arată că am fost superiori, însă sunt lucruri pe care nu le poţi controla în fotbal. Asta nu înseamnă că nu vom mai folosi sistemul 4-2-3-1, însă trebuie să ne adaptăm jocului şi oponentului.

Unii dintre voi sugerează numele unor jucători care ar trebui să fie în ‘primul 11’. Vă invit la antrenament pentru a vedea dacă sunt un antrenor corect sau nu.

Trebuie să rămânem uniţi şi să facem ce avem mai bun pentru a urca în clasament. Ne aflăm în aceeaşi barcă. Jucătorii, staff-ul şi cu mine lucrăm pentru a face oamenii din Malatya fericiţi. Numai bine!”, a transmis Marius Şumudică pe Twitter.

Afla mai multe despre: turcia-şumudică-stranieri 

viewscnt
Articole similare