Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Marius Şumudică după interesul anunţat de turci pentru banca lui Yeni Malatyaspor! "Dacă voiam, semnam până acum"

Răspunsul lui Marius Şumudică după interesul anunţat de turci pentru banca lui Yeni Malatyaspor! "Dacă voiam, semnam până acum"
Comentarii

Presa din Turcia a anunţat că Marius Şumudică, liber de contract, ar putea ajunge în Super Lig, la Yeni Malatyaspor. La scurt timp a venit şi replica fostului antrenor de la CFR Cluj.

Marius Şumudică, despre revenirea în Turcia

În Turcia, românul le-a mai condus pe Kayserispor, din vara lui 2017 până în mai 2018, pe Gaziantep FK, din iunie 2019 până în ianuarie 2021, dar şi pe Rizespor, unde a stat doar două luni, în 2021. 

Yeni Malatyaspor l-ar fi convins pe Marius Şumudică, antrenor cu care a ajuns la un acord de principiu, potrivit turcilor de la Fanatik. Marius Şumudică este liber de contract de câteva săptămâni, după despărţirea cu scandal de CFR Cluj, club pe care l-a antrenat din iunie până în august 2021, în 15 meciuri cu o medie de 1,87 puncte câştigate pe meci.

Totuşi, Şumudică a comentat informaţi şi a infirmat că s-ar duce la Malatyaspor: "Nu am vorbit cu cei de la echipă. Dacă voiam să îmi găsesc echipă, semnam până acum. Dar am decis că până la iarnă să nu preiau pe nimeni”, a spus Şumudică în exclusivitate pentru Playsport.

Românul a fost dorit de U Craiova 1948, după plecarea lui Adrian Mutu, dar oltenii l-au instalat, în cele din urmă, pe Flavius Stoican. 

 

Afla mai multe despre: marius sumudicamarius sumudica turcia 

viewscnt
Articole similare