Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Marius Şumudică pentru antrenorii care vor să îi ia locul: ”Credeţi că e primul club pe care îl conduc?”

Răspunsul lui Marius Şumudică pentru antrenorii care vor să îi ia locul: ”Credeţi că e primul club pe care îl conduc?”

CFR Cluj

Comentarii

Aflat sub presiune după umilinţa cu Steaua Roşie Belgrad, Marius Şumudică a oferit un răspuns tuturor antrenorilor care visează să îi ia locul la CFR.

Marius Şumudică se află sub presiune la CFR mult mai devreme decât era aşteptat. După umilinţa de la Belgrad, 4-0 cu Steaua Roşie, zvonuri au apărut cum că tehnicianul ar urma să fie înlocuit de conducerea din Gruia. Însă, oficialii ardeleni au emis un comunicat care reafirma încredera şefilor de la CFR în Şumudică.

Edi Iordănescu ar fi fost contactat pentru o revenire, fix înainte de a ajunge la CFR, şi chiar Dusan Uhrin şi Dan Petrescu au fost vehiculaţi ca opţiuni pentru postul tehnicianului clujean. Însă, Marius Şumudică rămâne la conducerea echipei şi are un mesaj pentru criticii săi, dar şi pentru oricine visează să îl înlocuiască pe banca clujenilor.

În cadrul conferinţei de presă dinaintea meciului cu Steaua Roşie, antrenorul campioanei a încercat să aducă aminte publicului de reuşitele sale de când a venit în Gruia.

Răspunsul lui Marius Şumudică pentru antrenorii care vor să îi ia locul

”Sumudică ce-a făcut? Am găsit o echipă, am făcut nişte transferuri şi au venit 7-8 jucători noi. Încercăm să schimbăm ceva. În campionat sunt patru etape în care nu primim gol, înainte se scoatea în evidenţă lucrul ăsta.

Suntem echipă cu nouă goluri, cele mai multe din campionat, avem cel mai bun atac din campionat şi niciunul din fază fixă. Avem un lot full din toate punctele de vedere, se dă o listă la ligă şi una la UEFA, ce să mai schimbăm acum? Că nu avem cum să schimbăm.

(n.r. despre antrenori care i-ar lua locul) Credeţi că e primul club pe care îl conduc? Păi în Turcia erau nu ştiu câţi antrenori cu licenţă Pro care te aşteptau dupa colţ. Mă uitam la cauciucuri să nu fie înţepate sau să nu se întâmple ceva pe drum. Credeţi că e primul club unde văd că stă să vină X sau Y?”, a declarat Marius Şumudică.

Afla mai multe despre: cfr clujmarius şumudicădemitere şumudică 

viewscnt
Articole similare