Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Mihai Iosif după ce s-a zvonit că va fi înlocuit: ”Am avut un vis de a ajunge cu Rapid în Liga 1. Acum visul meu e să devenim campioni”

Răspunsul lui Mihai Iosif după ce s-a zvonit că va fi înlocuit: ”Am avut un vis de a ajunge cu Rapid în Liga 1. Acum visul meu e să devenim campioni”

Rapid

Comentarii

Mihai Iosif a comentat zvonurile că ar urma să fie înlocuit la Rapid.

Rapid a revenit în Liga 1 după şase ani de absenţă, sub conducerea lui Mihai Iosif. Giuleştenii se aflau la al doilea sezon în al doilea eşalon, iar ”Poetul” a fost cel ce a readus echipa pe prima scenă a fotbalului românesc.

Primele şase meciuri după revenire, Rapid nu a pierdut deloc, a câştigat de cinci ori şi nu a încasat niciun gol.

Apoi a urmat o înfrângere cu Universitatea Craiova. Claudiu Belu-Iordache a fost eliminat la finalul primei reprize, la scorul de 1-0 pentru giuleşteni, iar Jovan Markovic şi Elvir Koljic au întors meciul în ultimele secunde.

De actunci, Rapid a început să fie mai inconsecventă, dar, indiferent de renume, formaţia rămâne o nou promovată care se luptă la play-off.

Performanţele lui Mihai Iosif sunt indubitabile, însă rămân anumite voci care îl contestă pe neexperimentatul antrenor şi cer insistent înlocuirea sa.

Răspunsul lui Mihai Iosif după ce s-a zvonit că va fi înlocuit

Totuşi, tehnicianul celor de la Rapid nu le ascultă şi rămâne acelaşi rapidist înfocat.

Mihai Iosif a afirmat, vorbind despre zvonurile despre înlocuirea sa, că nu mulţi antrenori se băteau să vină în Giuleşti când echipa era în Liga 5 şi că visează să rămână antrenorul Rapidului şi să cucerească titlul, după ce i s-a îndeplinit visul de a readuce echipa în primul eşalon.

Atunci când eram în Liga 5 nu prea se înghesuiau aşa mulţi antrenori la Rapid. Eu am avut un vis, de a ajunge cu Rapid până în Liga 1, a devenit realitate.

Acum visul meu pe termen mediu şi lung este să devin campion cu Rapid. Cine a spus că trebuie să prindem play-off-ul? Nu. S-a spus că ne dorim. Noi vestiarul.

Conducerea ne-a transmis obiectivul clbului. Noi, vestiarul, ne dorim să prindem play-off-ul. Până la ultima picătură vom da totul pentru a reuşi acest lucru”, a declarat Mihai Iosif.

Afla mai multe despre: mihai iosif 

viewscnt
Articole similare