Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Mihai Pintilii când a fost întrebat despre absenţii de la meciul cu Rapid: ”Dar ce au făcut?!”

Răspunsul lui Mihai Pintilii când a fost întrebat despre absenţii de la meciul cu Rapid: ”Dar ce au făcut?!”

FCSB

Comentarii

Mihai Pintilii a oferit mai multe declaraţii înainte de meci.

Meciul FCSB - Rapid se joacă duminică, de la ora 21:00, în direct la Orange Sport 1 şi LIVE VIDEO pe www.orangesport.ro.

Cel mai important meci al etapei, derby-ul FCSB - Rapid, e programat duminică, de la ora 21:00, în etapa a 17-a din Superligă şi le găseşte pe cele două rivale în momente diferite de formă. Giuleştenii lui Mutu sunt pe cai mari, pe locul secund în clasament, în timp ce "roş-albaştri" luptă să ajungă pe locurile de play-off, fiind pe opt în prezent.

Rapid n-a mai pierdut de patru meciuri înaintea confruntării directe cu FCSB, în timp ce echipa rămasă recent fără antrenor după plecarea lui Nicolae Dică vine după o înfrângere cu U Cluj, 1-2 pe Cluj Arena, asta în ciuda faptului că legase patru victorii înaintea acelei partide.

Se aşteaptă o audienţă de 25.000 de spectatori la meci, după cum a anunţat Mihai Stoica la Orange Sport, cu o zi înainte de derby fiind vândute peste 20.000 de tichete.

FCSB a abordat o formulă diferită faţă de meciurile din trecut. Dawa şi Edjouma au fost scoşi din echipă pentru meciul cu Rapid. Înainte de derby, Mihai Pintilii a explicat de ce a luat aceste decizii. 

”Dar ce au făcut?!”

”Au avut nişte probleme înaintae jocului şi nu au prins lotul. Dar ce au făcut? Nu, nu (n.r. nu au fost pedepsiţi), aveau probleme şi am decis cu stafful medical să nu facă parte din lot la acest meci”, a spus Mihai Pintilii, înainte de meciul cu Rapid. 

Afla mai multe despre: fcsb-rapid-pintilii 

viewscnt
Articole similare