Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui MM Stoica în urma acuzaţiilor făcute la adresa lui Florin Tănase: ”Nu li s-a pus pecetea asta şi lui Deac, lui Omrani, lui Culio?” | EXCLUSIV

Răspunsul lui MM Stoica în urma acuzaţiilor făcute la adresa lui Florin Tănase: ”Nu li s-a pus pecetea asta şi lui Deac, lui Omrani, lui Culio?” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florin Tănase a fost acuzat că este un jucător care are tendinţa de a simula des, însă MM Stoica i-a luat apărarea căpitanului FCSB-ului.

În ultima vreme, foarte multe meciuri din Liga 1 au fost decise de greşeli flagrante de arbitraj. Centralii şi asistenţii lor nu mai ţin meciurile în frâu şi ratează încălcări clare ale regulamentului.

Doar în ultima etapă de campionat au fost acuze de greşeli de arbitraj la cel puţin cinci dintre cele opt meciuri disputate, cel mai mare scandal fiind făcut în urma victoriei FCSB-ului cu UTA.

Jucătorii lui Toni Petrea s-au impus cu 2-1, graţie a două goluri marcate de Florin Tănase, ambele din penalty.

Laszlo Balint a făcut praf arbitrajul, lucru pe care nu îl face de obicei, semn că antrenorul arădenilor s-a simţit cu adevărat lezat de maniera în care a condus jocul Marian Barbu.

La prima lovitură de la 11 metri, Octavian Popescu a fost acuzat că a simulat pentru a o obţine, iar la cea de a doua, mingea ieşise vizibil din joc înaintea henţului făcut de fundaşul UTA-ei.

Câţiva dintre jucătorii FCSB-ului au reputaţia ca fotbalişti ce simulează şi încearcă să păcălească arbitrul în favoarea echipei lor, inclusiv căpitanul Florin Tănase.

Răspunsul lui MM Stoica în urma acuzaţiilor făcute la adresa lui Florin Tănase

După ultimele meciuri, decarul FCSB-ului a fost acuzat grav cu privire la acest aspect, însă directorul sportiv al echipei i-a luat apărarea ”tricolorului”.

MM Stoica a contraatact şi a spus că şi rivalii de la CFR procedează la fel, încercând să sublinieze că simularea nu este un procedeu nerăspândit în fotbalul.

”(n.r. i s-a pus lui Tănase pecetea de simulator?) De ce, nu i s-a pus pecetea asta şi lui Deac? Şi lui Omrani? Lui Culio, care a fost cel mai mare simulant din istoria campionatului nostru...”, a declarat MM Stoica, pentru Telekom Sport.

În urma victoriei cu UTA, FCSB a reuşit să menţină diferenţa de opt puncte faţă de CFR, care conduce în continuare autoritar Liga 1. Următoarea întâlnire dintre cele două va avea loc pe 22 ianuarie.

Afla mai multe despre: mm stoica 

viewscnt
Articole similare