Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Nedelcu în momentul în care a fost întrebat pe ce post va juca în meciul de la Craiova: "Ştiu doar ce spune patronul la TV!"

Răspunsul lui Nedelcu în momentul în care a fost întrebat pe ce post va juca în meciul de la Craiova: "Ştiu doar ce spune patronul la TV!"

Superliga

Comentarii

FCSB se pregăteşte pentru derby-ul cu CSU Craiova, într-o partidă în care doar victoria îi readuce pe roş-albaştri pe primul loc.

Revenit de la echipa de tineret, proaspăt calificată la Euro 2019, Dragoş Nedelcu speră să fie titular în confruntarea de duminică, dar a stârnit rumoare în momentul în care a fost întrebat pe ce post va juca: în lina mediană sau în defensivă.

"Nu am aflat (n.r. pe ce post va juca). Ştiu doar ce declară patronul nostru la televizor. Oriunde sunt introdus, voi da 100%", a spus Nedelcu într-o conferinţă de presă.

În ceea ce priveşte partida de la Craiova, Nedelcu a precizat că victoria e singurul obiectiv al echipei sale.

"E o partidă foarte grea, pentru că jucătorii Craiovei sunt valoroşi. Au un grup fruomos acolo şi o să fie foarte mulţi spectatori. Va fi o presiune în plus pentru ei, zic eu. Noi mergem acolo să fim agresivi, să dăm toul pe teren şi să luăm cele trei puncte!

Mitriţă e un jucător foarte valoros, foarte bun unu contra unu, dar am mai spus că echipa Craiovei nu stă în Mitriţă. Sunt foarte mulţi jucători acolo care pot face diferenţa şi trebuie să fim atenţi la toţi"
, a declarat Dragoş Nedelcu.


 

Afla mai multe despre: dragos nedelcubecalideclaratiipost 

viewscnt
Articole similare