Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Prepeliţă după ce a fost contestat de fanii lui FC Argeş! Ce a spus antrenorul după remiza cu Sepsi

Răspunsul lui Prepeliţă după ce a fost contestat de fanii lui FC Argeş! Ce a spus antrenorul după remiza cu Sepsi

FC Argeș

Comentarii

FC Argeş a remizat, miercuri, pe teren propriu, scor 1-1, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XX-a a campionatului naţional Liga 1.

FC Argeş are 3 victorii consecutive în Liga 1, iar antrenorul Andrei Prepeliţă a fost criticat, din nou, de către fani. Argeşenii sunt la 3 puncte de locul care asigură prezenţa în play-off. Prepeliţă a recunoscut la finalul meciului că fanii echipei sunt pretenţioşi şi că se aştepta ca suporterii să fie supăraţi.Totuşi, el speră ca susţinătorii lui FC Argeş să fie în continuare alături de echipă. 

”Când nu câştigăm, ne aşteptăm ca lumea să fie supărată!”

”Ne-am dorit victoria, care ne-ar fi apropiat de zona play-off-ului. Dar băieţii au luptat, au depus un efort considerabil, pe un teren greu, împotriva unei echipe bune. Am primit gol dintr-o greşeală, precum în meciul cu Rapid. Dar sunt băieţii noştri, trebuie să le dăm încredere, unii dintre ei nu au mare experienţă. Cu toţii facem greşeli. Mergem la CFR să obţinem punct sau puncte.

Am avut nişte şanse de a face 2-0, n-am avut nici noroc, la fel ca în meciul cu Mediaş. Ce să spun, oamenii la Piteşti sunt pretenţioşi, ştiu antrenori mari, care au făcut lucruri importante pentru acest club şi au fost admonestaţi. Când nu câştigăm, ne aşteptăm ca lumea să fie supărată. Îi respectăm, i-am salutat la final şi îi aşteptăm în număr mult mai mare”, a spus Andrei Prepeliţă, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: fc argeş-prepeliţă-liga1 

viewscnt
Articole similare