Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Thomas Tuchel în urma declaraţiilor incendiare făcute de Lukaku: ”Nu avem nevoie de acest zgomot”

Răspunsul lui Thomas Tuchel în urma declaraţiilor incendiare făcute de Lukaku: ”Nu avem nevoie de acest zgomot”

Chelsea

Comentarii

Thomas Tuchel i-a răspuns lui Romelu Lukaku în urma comentariilor făcute de belgian în legătură cu situaţia sa de la Chelsea.

La începutul sezonului, odată cu achiziţia lui Lukaku, Chelsea era considerată una dintre favoritele la titlu, alături de Manchester City şi Liverpool.

Dacă londonezii au condus o vreme clasamentul şi au părut că se pot lupta la titlu în debutul stagiunii, forma slabă din ultimele meciuri i-a adus pe locul trei, la opt puncte de liderul City.

La fel a fost şi revenirea lui Lukaku, fotbalist ce a început senzaţional sezonul, dar s-a accidentat şi nu a putut reveni în formă cum şi-ar fi dorit.

Iar chiar când a început să marcheze din nou, fostul atacant al lui Inter a oferit un interviu incendiar în presa italiană, în care dezvăluia că nu e fericit la Chelsea.

În urma acestor declaraţii, Thomas Tuchel s-a simţit nevoit să răspundă şi a afirmat că este nemulţumit de felul în care s-a comportat fotbalistul său şi de zgomotul creat în jurul echipei.

Răspunsul lui Thomas Tuchel în urma declaraţiilor incendiare făcute de Lukaku

Nu îmi place ce a spus pentru că aduce zgomot degeaba. Se creează o situaţie tensionată de care nu avem nevoie, pur şi simplu nu ne ajută cu nimic aceste declaraţii.

Pe de altă parte, nu ar trebui să facem un mare caz din ce a spus Lukaku, să nu privim mai departe de ce a zis. E foarte uşor să scoţi declaraţia din context şi să vii cu titluri de primă pagină. 

Poate că nu a vrut să spună ce a spus, ci doar să îşi exprime afecţiunea faţă de fanii lui Inter. Eu nu îl văd nefericit la antrenamente, dimpotrivă.

Dacă e ceva, vom discuta în spatele uşilor închise. Dar vă spun, comportamentul pe care Romelu îl are la antrenamente, la Cobham, nu m-a făcut să cred vreo secundă că nu se simte bine aici. 

Vom discuta, însă, dar nu public. Să fiu cinstit, nu e o declaraţie care să îmi fi plăcut, normal”, a declarat Thomas Tuchel, conform The Guardian.

Afla mai multe despre: thomas tuchel 

viewscnt
Articole similare