Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul lui Toni Petrea pentru olteni după ce U Craiova a cerut control anti-doping la meciul cu FCSB! Ce a spus înainte de meci

Răspunsul lui Toni Petrea pentru olteni după ce U Craiova a cerut control anti-doping la meciul cu FCSB! Ce a spus înainte de meci

FCSB

Comentarii

Antrenorul FCSB, Toni Petrea, a oferit ultimele detalii, înaintea meciului cu Universitatea Craiova, de la Giurgiu.

Toni Petrea, înainte de FCSB - Universitatea Craiova

FCSB are şansa de a termina în premieră sezonul regular de la implementarea sistemului play-off/play-out, în cazul în care o învinge pe U Craiova, duminică seara. 

Toni Petrea nu are emoţii în privinţa controlului antidoping cerut de olteni şi speră să nu aibă parte de accidentări, după revenirea tricolorilor de la echipele naţionale. 

"Am apucat să fac două zile antrenament cu cei care au venit de la naţionale. Nu ne schimbăm principiile, filosofia de joc, doar punctăm anumite aspecte. E o partidă dificilă, însă ne dorim să câştigăm acest meci. Nu e presiune, e o motivaţie dacă terminăm pe primul loc sezonul regular, ar fi un lucru bun. Ne dorim şi încercăm să facem tot ce depinde de noi. 

Noi ne vedem de treaba noastră. Regulamentar au voie să ceară control anti-doping. Dacă se cere, se face, nu e nicio problemă. Ne-am concentrat strict pe joc, iar pe aceste lucruri nu am pus preţ. 

Sper să nu mai avem parte de lucruri neplăcute după pauza naţionalei. Jucătorii pe care i-am avut la dispoziţie sunt pe foaia de joc şi, în funcţie de desfăşurarea partidei, vedem la cine vom apela", a declarat Toni Petrea, înaintea meciului cu U Craiova.  

FCSB - Universitatea Craiova are loc la Giurgiu, de la 20:30, şi poate fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Afla mai multe despre: toni petreafcsbu craiovafcsb universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare