Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul pentru Gigi Becali. Câţi bani vrea Club Brugge în schimbul lui Dorin Rotariu. Anunţul făcut în Belgia

Răspunsul pentru Gigi Becali. Câţi bani vrea Club Brugge în schimbul lui Dorin Rotariu. Anunţul făcut în Belgia

Stranieri

Comentarii

FCSB este interesată din nou de transferul lui Dorin Rotariu, jucător pe care l-a vrut şi în vară. Presa din Belgia scrie că Brugge ar vrea să primească în jur de 2-2,5 milioane de euro în schimbul mijlocaşului de 23 de ani.

Harlem Gnohere ar putea pleca în iarnă, în fotbalul arab, de unde Gigi Becali spune că a primit o ofertă foarte importantă. Patronul FCSB vrea să folosească o parte din bani pentru aducerea lui Dorin Rotariu. În prezent, mijlocaşul de 23 de ani este împrumutat de Club Brugge la AZ Alkmaar, dar nici aici nu prinde foarte multe minute.

Site voetbal24.be susţine că Vincent Mannaert, directorul general al lui Club Brugge, poartă deja negocieri pentru vânzarea lui Dorin Rotariu: ”Club Brugge negociază un transfer surprinzător”, titrează belgienii. Principalul obstacol este însă la forma de transfer. Gigi Becali l-ar dori sub formă de împrumut, cu opţiune pentru un transfer definitiv, în timp ce Club Brugge vrea să-şi recupereze investiţia:

”Albaştri-negrii şi-ar dori să primească între 2 şi 2,5 milioane de euro pentru transferul definitiv al lui Dorin Rotariu”, notează cei de la voetbal24.be. Însă, pe lângă sumă, FCSB ar putea întâmpina încă o problemă spinoasă. În vară, Dorin Rotariu a transmis că nu vrea să revină în Liga 1 şi doreşte să continue în fotbalul din Occident.

Afla mai multe despre: dorin rotariuclub bruggefcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare