Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul regizorului transmisiunii de la Danemarca - Finlanda după ce a fost criticat dur pe reţelele de socializare: ”Trebuia să arătăm emoţiile”

Răspunsul regizorului transmisiunii de la Danemarca - Finlanda după ce a fost criticat dur pe reţelele de socializare: ”Trebuia să arătăm emoţiile”

EURO 2020

Comentarii

Regizorul transmisunii de la Danemarca - Finlanda, Jean-Jacques Amsellem, a fost criticat dur pentru imaginile alese pentru difuzare la prima partidă a grupei B, iar acesta a oferit un răspuns.

Prăbuşirea lui Christian Eriksen pe teren la partida dintre Danemraca - Finlanda a fost cu adevărat un monet traumatizant şi nemaivăzut în cadrul unui meci la nivel internaţional. Jucătorul a căzut inexplicabil din picioare, dar, din fericire, a putu fi rewsuscitat şi transportat la spital.

În timpăul partidei, regizorul transmisunii a difuzat mai multe imagini ce i-au înfuriat pe fanii fotbalului. Cadre cu zidul din faţa jucătorului, soţia sa plângând şi fiind consolată de coechpierii partenerului său, sau reacţiile fanilor nu au fost primite bine de unii telespectatori.

Răspunsul regizorului transmisiunii de la Danemarca - Finlanda

Aceştia l-au atacat dur pe Amsellem, chiar ajungând să spună că trebuie să plătească scump pentru imaginile transmise. Însă, acesta a încercat să se apere, iar într-un interviu cu L'equipe şi-a prezentat punctul de vedere. Acesta a explicat că a considerat că imaginile emoţionante meritau să fie văzute de întreaga lume, pentru că arătau susţinerea întregului stadion pentru jucător.

În plus, Amsellem a dezvăluit că a primit şi instrucţiuni exacte din partea UEFA, pe care crede că le-a respectat cu exactitate.

”După cum vă puteţi imagina, nu există o carte de reguli pentru acest gen de situaţii. Au fost multe imagini cu încetinitorul în acea scenă, unde îl putem vedea (pe Christian Eriksen) destul de clar, dar imediat mi-am obligat echipele (de transmise) să nu meţină atenţia pe jucător, să nu-l mai filmăm în continuare!

Având peste 30 de camere instalate în incinta stadionului, puteam să continuăm să îl filmăm, dar în niciun moment nu am ţintit camerele spre el şi l-am filmat din apropiere. În timpul incidentului, m-am dus la echipa daneză în lacrimi, pentru că am crezut că prezenţa mea este necesară.

Am mai văzut şi reacţiile fanilor finandezi, dar nu cred că noi am făcut ceva greşit. Da, este adevărat că producătorii noştri au avut discuţii cu UEFA. Instrucţiunile au fost clare: ni s-a spus să nu facem prim plan (cu jucătorul), să nu filmăm masajul cardiac, dar nu a fost nicio problemă că am filmat emoţiile fanilor.

Dacă filmăm un cadru panoramic, nu arătăm emoţiile. Incidentul ar fi putut dura pentru mult timp, dar trebuia să arătăm şi cum s-a simţit în stadion (ceea ce a păţit Eriksen). Am arătat tristeţea şi suferinţa oamenilor, fie ea a jucătorilor, a staff-ului sau a fanilor.

Am văzut şi unitatea grupului danez în acest moment traumatizant. Trebuia să fie transmis. Nu aş numi asta voieurism. Dacă cineva mi-ar fi spus să surprind doar cadre panoramice, asta aş fi făcut, dar cel mai important lucru este că jucătorul este bine”, a declarat Jean-Jacques Amsellem, pentru L'equipe.

Afla mai multe despre: euro 2020christian eriksendanemarca - finlandaregizor danemarca finlanda 

viewscnt
Articole similare