Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul selecţionerului Suediei după ce Ibrahimovic s-a cerut la Cupa Mondială

Răspunsul selecţionerului Suediei după ce Ibrahimovic s-a cerut la Cupa Mondială

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul echipei naţionale a Suediei, Janne Andersson, a dezvăluit că nu plănuieşte să-l contacteze pe Zlatan Ibrahimovic şi să-i ceară să meargă la Cupa Mondială. Chiar şi aşa, el i-a lăsat o portiţă deschisă experimentatului atacant.

Retras din naţionala Suediei după Euro 2016, Ibrahimovic a susţinut recent că va fi prezent la turneul final din Rusia. "Da, merg la Cupa Mondială!", a spus vârful lui LA Galaxy, fără să precizeze din ce postură o va face.

Într-un interviu acordat publicaţiei germane Kicker, selecţionerul Suediei a comentat declaraţia făcută de Ibrahimovic şi a mărturisit că este deschis unei discuţii cu fotbalistul.

"Dacă va reveni asupra deciziei de a se retrage şi mă va contacta, spunându-mi: «Da, vreau să fac parte din echipă», atunci ne putem aşeza la discuţii despre cum jucăm în prezent şi aşa mai departe. Acum sunt doar speculaţii. Nu ştiu (n.r. - dacă s-ar potrivi jocului echipei), dar nici nu mă gândesc la asta. Iau lucrurile aşa cum sunt. E simplu: Dacă vrei să fii în echipă, trebuie să mă suni", a explicat Janne Andersson.

În vârstă de 36 de ani, Ibrahimovic are 116 selecţii şi 62 de goluri înscrise la naţionala Suediei, pentru care a evoluat, în total, la şase turnee majore. El a jucat la două ediţii de Campionat Mondial, în 2002 şi 2006, şi la patru turnee finale de Campionat European: 2004, 2008, 2012 şi 2016.

Afla mai multe despre: ibrahimovicsuediacupa mondiala 

viewscnt
Articole similare