Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul sincer al lui Griezmann cand a fost întrebat despre relaţia lui cu Messi! Ce a spus starul Barcelonei

Răspunsul sincer al lui Griezmann cand a fost întrebat despre relaţia lui cu Messi! Ce a spus starul Barcelonei

FC Barcelona

Comentarii

Antoine Griezmann a vorbit despre relaţia lui cu Lionel Messi.

După ce s-a transferat la Barcelona, mai multe voci au spus că nu se află într-o relaţie foarte bună cu starul argentian. Un apropiat al fostului jucător de la Atletico Madrid a susţinut că Messi nu l-ar suporta şi că s-ar comporta extrem de urât cu el. Fotbalistul a vorbit din nou despre relaţia sa cu decarul Barcei şi a negat comentariile făcute în trecut. 

"Relaţia mea cu Messi? Este bună. Ne înţelegem bine. Cateodată ne trimitem mesaje, comunicăm mult la antrenamente. Pe teren, desigur că este un jucator cu care poţi juca usor. Îi trimiţi un pepene, iar el îl transformă în caviar. 

Nu avem acea presiune pentru a pierde contactul cu el. Pe teren, lucrurile se îmbunătăţesc. În Spania, e competiţie între publicaţii, se vorbeşte dacă mă trimite în banda dreaptă, stăngă, bagă zvonuri despre relaţiile cu asociaţii mei. Nu pot sî îmi pierd timpul negând totul. Am făcut asta în noiembrie. Acum, las să se vorbească şi prefer să lucrez singur. Ce e clar e că la început a fost foarte dur. Am înţeles cum funcţionează", a spus Griezmann pentru L'Equipe, citat de Mundo Deportivo. 

Afla mai multe despre: griezmann 

viewscnt
Articole similare