Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspunsul surprinzător al lui Bogdan Vintilă în privinţa problemei de la FCSB: "M-am gândit că tot răul e spre bine"

Răspunsul surprinzător al lui Bogdan Vintilă în privinţa problemei de la FCSB: "M-am gândit că tot răul e spre bine"

FCSB

Comentarii

Antrenorul lui FCSB, Bogdan Vintilă, nu este deranjat de soluţiile pe care le are pe banca tehnică. Tehnicianul chiar e mulţumit de actuala situaţie, întrucât consideră că vicecampioana se poate baza pe viitor pe puştii de pe bancă.

VIDEO | Astra - FCSB, live video pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

FCSB are infirmeria plină. Ionuţ Panţîru, Aristeidis Soiledis, Lucian Filip, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman şi Răzvan Oaidă sunt accidentaţi şi nu au putut fi folosiţi de Vintilă cu Astra. 

FCSB i-a avut ca rezerve, în partida de la Giurgiu, pe Udrea, Dumitru, Perianu, Pantea, Pandele, Tand, Niţă, şi Popa, dar Bogdan Vintilă nu-şi face griji. Antrenorul consideră că actuala situaţie poate fi în folosul echipei sale:

"Nu a fost foarte greu să fac echipa, pentru că am jucători experiementaţi şi chiar şi cei de pe bancă, cei tineri, pot face faţă la priamchuipă. M-am gândit că tot răul e spre bine şi că a venit momentul să promovăm la prima echipă jucători tineri şi acesta e cel mai bun moment să-i promovăm. Avem un lot mare cu ei, iar jucători avem să abordăm sezonul până la final, inclusiv Cupa României", a declarat antrenorul vicecampioanei României.  

Afla mai multe despre: bogdan vintilafcsb 

viewscnt
Articole similare