Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răstunare incredibilă de situaţie! Marius Şumudică a anunţat că jucătorul rămâne în Superliga: ”Va continua”

Răstunare incredibilă de situaţie! Marius Şumudică a anunţat că jucătorul rămâne în Superliga: ”Va continua”

Superliga

Comentarii

Marius Şumudică este de părere că rebelul din tabăra CFR-ului va continua la Cluj, chiar şi după venirea lui Dan Petrescu.

CFR Cluj a ratat calificarea în semifinalele Cupei României după o înfrângere ruşinoasă pe teren Corvinului, scor 0-4, partidă la finalul căreia Adrian Mutu şi-a dat demisia din funcţia de tehnician al grupării ”feroviare”.

Echilibrul partidei respective s-a rupt încă din start, după eliminarea experimentatului Panagiotis Tachtsidis. Mijlocaşul clujenilor l-a lovit cu cotul în figură pe un adversar şi a văzut direct cartonaşul roşu, motiv pentru care multe voci din fotbalul românesc au susţinut că grecul l-a ”lucrat” pe Adrian Mutu.

Vedeta CFR-ului ar putea rămâne la Cluj, deşi a iscat un scandal monstru

Revenit la CFR Cluj după aventura din Coreea de Sud, Dan Petrescu l-a titularizat pe Panagiotis Tachtsidis pentru partida cu Rapid, deşi se anunţa că grecul este pe lista neagră a ”Bursucului”.

Marius Şumudică a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Tachtsdis, pe care l-a întâlnit din postura de adversar pe vremea când antrena în Arabia Saudită.

În opinia lui ”Şumi”, fostul mijlocaş al Romei va continua la Cluj şi din sezonul următor, unul dintre indicii fiind titularizarea din partida cu Rapid.

”Dan Petrescu are încredere în grec. Pe mine nu m-ar mira să rămână Tachtsidis la CFR. Dacă este pregătit, este cel mai bun mijlocaş din România.

Tachtsidis a jucat împotriva mea doi ani împotriva îmn Arabia Saudită. Era privit ca o vedetă. A fost un deschizător de drumuri pentru fotbaliştii mari.

Cu siguranţă Tachtsidis va creşte. Eu cred că Dan Petrescu vrea să continue cu el”, a spus Marius Şumudică, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: cfrfcsbtachtsidisşumudică 

viewscnt
Articole similare