Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie. Alex Chipciu poate pleca de la CFR Cluj, în ciuda împăcării cu Şumudică. Surpriză de ultim moment

Răsturnare de situaţie. Alex Chipciu poate pleca de la CFR Cluj, în ciuda împăcării cu Şumudică. Surpriză de ultim moment

CFR Cluj

Comentarii

Mijlocaşul Alexandru Chipciu (32 de ani) a avut un început de sezon agitat la CFR Cluj. Antrenorul Marius Şumudică l-a scos din lot şi a fost pregătit să renunţe definitiv la el, dar l-a iertat. Totuşi, agentul Ioan Becali a anunţat că îi caută echipă fotbalistului, în ciuda împăcării.

Alexandru Chipciu s-ar putea transfera de la CFR Cluj, în cele din urmă. Ce a anunţat Giovanni Becali

Chipciu a fost eroul echipei cu Banja Luka, atunci când a salvat echipa cu câteva minute înainte de loviturile de departajare. Totuşi, a greşit în cadrul unui antrenament şi Marius Şumudică i-a transmis, "la cald", că nu mai are nevoie de el. În cele din urmă, fostul jucător al FCSB-ului a fost reprimit în lot, dar reprezentanţii săi îi caută un contract care să-i ofere linişte, pe final de carieră. 

Actuala înţelegere dintre campioana României şi Alex Chipciu expiră la finalul acestui sezon, iar Ioan Becali a anunţat că nu exclude un transfer. Agentul a spus că va purta discuţii cu şefii din Gruia, pentru a clarifica situaţia fostului internaţional.

"Noi căutăm, în continuare, o soluţie bună pentru Chipciu, mai are un an cu CFR şi noi căutam un contract de doi, trei ani. Echipa care îl va lua... Probabil vom avea nişte discuţii cu CFR, caţi bani mai are sa-i dea până acum sau până va pleca. Se pot face inţelegeri între jucător şi club fără probleme. CFR e o echipă care respectă jucătorii când ajung la asemenea probleme.

Dacă găsim o echipă unde ar câştiga mai bine decât la CFR, de ce n-ar face-o? Termină contractul în acest sezon. Important e că are un contract şi, indiferent dacă se antrenează sau nu cu prima echipă, contractul lui decurge în continuare", a spus Giovanni Becali pentru Telekom Sport. 

În urmă cu un an şi jumătate, Alexandru Chipciu ar fi putut ajunge în Turcia, în loc de Liga 1. Atunci, el a fost dorit tot de Marius Şumudică la Gaziantep. Transferul nu s-a realizat, iar tehnicianul a regretat. 

Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, fostul antrenor al lui Chipciu, Nicolae Dică, a susţinut că şi el a avut un clinci cu mijlocaşul, când cei doi erau la FCSB. 

Afla mai multe despre: cfr clujalexandru chipciugiovanni becaliioan becalialexandru chipciu plecare cfr clujmarius sumudicamarius sumudica alexandru chipciutransfer alexandru chipciu 

viewscnt
Articole similare