Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Belgienii anunţă că Ianis Hagi se întoarce la Genk: decizia surprinzătoare luată de Rangers

Răsturnare de situaţie! Belgienii anunţă că Ianis Hagi se întoarce la Genk: decizia surprinzătoare luată de Rangers

Stranieri

Comentarii

Presa din Belgia a făcut un anunţ surprinzător. Publicaţia Voetbal24.be anunţă că Ianis Hagi va reveni la Genk, după ce Rangers a luat decizia de a nu plăti cele 5 milioane de euro, reprezentând suma de transfer.

Belgienii anunţă că Ianis Hagi revine la Genk

Deşi a impresionat în meciurile din Europa League, se pare că scoţienii nu sunt dipsuşi să achite suma pentru transferul definitiv al internaţionalului român. Belgienii sunt siguri că fiul lui Gică Hagi va reveni la echipa de care aparţine. 

“Ianis Hagi revine în Jupiler Pro League în vară. Hagi a jucat bine la Rangers, dar clubul încă nu a luat decizia de a plăti clauza de 5 milioane de euro. Se pare că revine în Belgia. E de văzut dacă va rămâne. Interesul pentru el e din ce în ce mai mare”, au scris jurnaliştii de la voetbal24.be.

În vârstă de 21 de ani, Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers de la Genk, în iarnă, iar clubul scoţian are posibilitatea de a-l transfera definitiv pentru cinci milioane de euro, la finalul sezonului. Până în prezent, românul a jucat în 11 meciuri pentru Rangers FC şi a reuşit să dea trei goluri şi două pase decisive.

  • 5 milioane de euro este cota lui Ianis Hagi, conform Transfemarkt.de
  • 10 selecţii are Ianis Hagi la echipa naţională a României

 

Afla mai multe despre: ianis hagirangersgenkianis hagi transfer 

viewscnt
Articole similare