Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Ce număr va purta, de fapt, Lionel Messi, după ce s-a scris că Neymar îi va ceda numărul 10

Răsturnare de situaţie! Ce număr va purta, de fapt, Lionel Messi, după ce s-a scris că Neymar îi va ceda numărul 10

Lionel Messi

Comentarii

Leo Messi este noul jucător al formaţiei Paris Saint-Germain.

Ce număr va purta, de fapt, Lionel Messi, după ce s-a scris că Neymar îi va ceda numărul 10

Messi a fost întâmpinat de fani la Paris, după ce a ajuns în Franţa. I-a salutat şi a plecat pentru a efectua vizita medicală, anunţă L Equipe. Argentinianul a purtat un tricou pe care este inscripţionat mesajul ”Aici este Paris” unul dintre sloganurile echipei pariziene. Potrivit postului La Sexta, prezentarea oficială a lui Messi ca jucător al formaţiei PSG, va avea loc miercuri, de la ora 11 locală.

Întrebarea care stă pe buzele fanilor este ce număr va purta Messi la Paris, după ce ani de zile a avut tricoul cu numărul 10 la Barcelona. Potrivit jurnalistei Veronica Brunati, Messi va purta numărul 30 la PSG, acesta fiind primul număr pe care l-a avut la Barca. Neymar i-ar fi cedat numărul 10, dar argentinianul a refuzat. 

Messi, la PSG

Messi va îmbrăca tricoul lui PSG în următorii doi ani, până în 2023, cu opţiune de prelungire pe încă unul. Va avea un salariu de 35 de milioane de euro pe sezon şi va încasa un bonus la semnătură, de 25 de milioane de euro.

La PSG, Messi va fi din nou coleg cu Neymar, cu care a împărţit vestiarul şi la Barcelona. Ramos, Navas, Di Maria sau Paredes sunt alţi jucători pe care Messi îi cunoaşte, din lotul Parisului.

Afla mai multe despre: messi-paris-neymar 

viewscnt
Articole similare