Experiențe împreună.
You are here:

Răsturnare de situaţie! Ce s-a întâmplat cu fotbaliştii FCSB impresariaţi de Anamaria Prodan după cearta cu Gigi Becali

Răsturnare de situaţie! Ce s-a întâmplat cu fotbaliştii FCSB impresariaţi de Anamaria Prodan după cearta cu Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Impresara de fotbalişti, Anamaria Prodan, a anunţat situaţia sa cu fotbaliştii de la FCSB, pe care încă îi impresaiază. Imediat după izbucnirea scandalului dintre ea şi verii Becali, Gigi şi Ioan, finanţatorul FCSB a anunţat că jucătorii vor rupe contractul pe care îl au cu Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, anunţ despre fotbaliştii de la FCSB după cearta cu Gigi Becali

Relaţia dintre Gigi Becali şi Anamaria Prodan s-a stricat odată cu transferul lui Dennis Man la Parma. Giovanni Becali a cules laurii mutării, deşi agenta era cea care-l reprezenta pe fotbalistul naţionalei. 

Din acel moment au apărut contre între cele două părţi şi inclusiv o acţiune în instanţă. Soţia lui Laurenţiu Reghecampf l-a acţionat în judecată pe Dennis Man, dar tricolorul e apărat de un avocat renumit. 

Gigi Becali a mers şi mai departe şi a anunţat că fotbaliştii pe care Anamaria Prodan îi mai avea la FCSB vor renunţa la înţelegerea cu ea. Totuşi, pentru ca tensiunile să nu escaladeze, omul de afaceri a renunţat. 

Acum, după ce de pe transfermarkt au dispărut jucătorii de la FCSB pe care agenta îi avea la echipa din Liga 1, ea a oferit o reacţie şi a anunţat că, pentru moment, nimic nu s-a schimbat. 

"Acolo (n.r: transfermarkt), toţi proştii pot scoate şi pot băga orice, nu este un reper. Nimeni nu a reziliat contractul cu mine. Nu mă mai interesează de acum încolo, nu mă mai implic cu sufletul. Cine vrea să semneze cu mine semnează, dacă am ofertă pentru ei îi transfer, dacă nu, chiar nu mă mai zbat ca până acum. Să stea legaţi de cine vor. Îmi canalizez atenţia pe alte lucruri", a declarat, pentru Playsport, Anamaria Prodan. 

  • Iulian Cristea, Andrei Vlad, Ionuţ Panţîru, Adrian Şut, Darius Olaru şi Gabriel Simion sunt fotbaliştii de la FCSB cu care colaborează impresara. 

"Am compania mare în Dubai, am jucători locali foarte buni. Cine vrea să facă performanţă, foarte bine. Cine nu, să fie sănătos. Nu mai stau să păţesc ce am păţit cu Man. Să îl cresc, să îl ajut, să îl tratez ca pe propriul meu copil, iar mai apoi să fie căcăcios şi să mă trădeze, să dispară", a adăugat aceasta. 

În ultima etapă din play-off-ul Ligii 1, FCSB s-a încurcat cu Academica Clinceni, scor 2-2, şi a ratat şansa de a reveni pe primul loc în Liga 1. 

viewscnt
Articole similare
Poza care face inconjurul lumii. Prima reactie a iubitei lui Eriksen dupa criza cardiaca a...