Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie? Ce se întâmplă cu Cosmin Contra după victoria cu FC Voluntari! "Să se întâmple un miracol"

Răsturnare de situaţie? Ce se întâmplă cu Cosmin Contra după victoria cu FC Voluntari! "Să se întâmple un miracol"

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul lui Dinamo, Cosmin Contra, e dispus să rămână la echipă, doar dacă cei din conducere vor oferi ce au promis. Tehnicianul a oferit primele reacţii, după victoria cu 3-0 în faţa lui FC Voluntari.

VIDEO | Dinamo – FC Voluntari 3-0 (P. Anton 60, B. Valle 67, 87), pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro

"Au mai fost meciuri bune. Dar, per ansamblu, un meci complet din toate punctele de vedere. O descătuşare a băieţilor şi o victorie meritată. Felicitări băieţilor, e meritul lor. Am aşteptat de mult această victorie, această descătuşare şi sper să fie de bun augur pentru meciurile viitoare. Am jucători buni, de caracter. A fost mai greu să ajung la ei şi să îi conving că până la urmă, când intrăm pe teren, să uităm timp de 90 de minute de toate problemele care ne înconjoară.

Să încercăm să le facem o bucurie şi suporterilor şi celor din DDB, au fost şi ei aseară la Săftica, după antrenament, să îi încurajeze, să le spună că sunt alături de ei. Şi băieţii, în seara asta, le-au dedicat această victorie. Au suferit în ultimele două luni de zile şi sper ca această imagine a lui Dinamo să fie de acum înainte imaginea de la fiecare meci. 

Acesta este nivelul real al echipei şi sunt foarte bucuros pentru ei în primul rând, pentru că ştiu cât suferă, ştiu problemele care ne înconjoară. Situaţia devine foarte grea", a declarat Cosmin Contra.  

Cosmin Contra poate fi întors din drum!

Antrenorul lui Dinamo e dispus să rămână la echipă, dar în anumite condiţii. Contra vrea ca Pablo Cortacero să-şi respecte promisiunile: 

"(n.r. - Poate jucătorii vă fac să vă răzgândiţi) Nu cred că au făcut-o pentru mine, ei trebuie să o facă pentru ei, în primul rând. Am zis înainte de meci, cred că cea mai bună soluţie este ca fiecare să meargă pe drumul lui. Am venit cu inima deschisă la Dinamo, am crezut într-un proiect care s-a transformat într-un fiasco până la urmă. Îmi doresc ca în ceasul al 12-lea să se rezolve toate problemele, pentru că aceşti băieţi merită toată atenţia. 

Nu mai există această propunere (n.r. - demisia) Acum mergem înainte. Eu am vrut, ei nu au dat un răspuns, acum trebuie să vină ei cu altă propunere, să vedem dacă vom ajunge la o înţelegere. Deocamdată sunt antrenorul echipei şi voi fi în continuare. Vom vedea ce se va întâmpla în zilele următoare. Atât pot să vă spun, că am programat antrenamentul de luni cu băieţii. Aşa că voi fi la antrenament luni.

(n.r. - Dacă vin banii de la Cortacero, vă răzgândiţi?) Ar trebui să se întâmple un miracol şi lucrurile să se schimbe din situaţia în care suntem acum la 180 de grade. Adică să fie aşa o schimbare şi toate lucrurile promise. Să fie viraţi cei 10 milioane care au fost promişi la început, pentru că mie mi s-au promis 10 milioane de euro buget, să ştiu că am o siguraţie din punctul ăsta de vedere, poate atunci putem vorbi. Dar nu cred că se va întâmpla lucrul ăsta", a mai spus antrenorul dinamovist. 

 

Afla mai multe despre: cosmin contradinamocosmin contra dinamo 

viewscnt
Articole similare