Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Ce se va întâmpla cu barajul dintre Steaua şi Mostiştea Ulmu

Răsturnare de situaţie! Ce se va întâmpla cu barajul dintre Steaua şi Mostiştea Ulmu

Fotbal intern

Comentarii

După ce conducerea Mostiştei Ulmu anunţa că echipa nu va veni la retutul barajului cu Steaua, decât dacă se va rejuca mai întâi turul, aceasta s-ar fi răzgândit şi ar fi decis ca echipa să se prezinte.

Steaua s-a impus în turul barajului de promovare în Liga 2 cu scorul de 2-0. Echipa armatei a fost avantajată de arbitraj, iar conducerea adversarei anunţa că echipa nu se va prezenta la retur, decât după rejucarea turului.

Ce se va întâmpla cu batajul dintre Steaua şi Mostiştea Ulmu

Însă, Vasile Tîrşolea, patronul Mostiştei Ulmu, s-ar fi răzgândit, iar echipa ar urma să se prezinte la returul cu Steaua, de pe 15 mai. Câştigătoarea dintre cele două va juca cu CS Afumaţi sau FCSB 2 pentru un loc în a doua divizie.

În turul dintre Ulmu şi Steaua, găzduit de Mostiştea la Bucureşti, echipa armatei a beneficiat de un arbitraj defectuos. Un penalty inexistent a fost acordat echipei lui Opriţa, iar un jucător de la Ulmu a fost eliminat, chiar dacă încasase doar un cartonaş galben.

Acasandrei, fundaş al Mostiştei, trebuia să încaseze un galben în prima repriză, dar arbitrul l-a încurcat cu un coechipier şi i l-a acordat aceluia. Astfel, când Acasandrei a văzut cartonaşul galben urmat de roşu, acesta nu trebuia de fapt eliminat.

Afla mai multe despre: liga 3promovare liga 3mostiştea ulmucsa steauasteaua bucureşti 

viewscnt
Articole similare