Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! CFR Cluj, o nouă lovitură: titularul acceptă transferul în campionatul puternic. Impresarul a confirmat negocierile: "Poate semna"

Răsturnare de situaţie! CFR Cluj, o nouă lovitură: titularul acceptă transferul în campionatul puternic. Impresarul a confirmat negocierile: "Poate semna"

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj ar putea schimba liniile din echipă în curând, după ce cei mai importanţi fotbalişti din Gruia au devenit interesanţi pentru cluburile din străinătate. În această perioadă, există negocieri între CFR Cluj şi Gaziantep pentru transferul lui Damjan Djokovic, după cum recunoaşte impresarul care-l reprezintă pe croat la discuţiile cu turcii. Acesta a anunţat ultimele detalii.

Edward Iordănescu încearcă să-şi definitiveze lotul cu care va ataca restul sezonului din Liga 1, acolo unde CFR Cluj se află pe locul al treilea, cu 31 de puncte, cu trei mai puţine decât liderul FCSB. Joi, de la 20:00, CFR Cluj va juca pe teren propriu cu Academica Clinceni, pe teren propriu, într-un meci care va putea fi urmărit pe Telekom Sport 1 şi Telekomsport.ro. 

Răsturnare de situaţie după ce Marius Şumudică a vrut să-l transfere pe Damjan Djokovic de la CFR Cluj

Apar din ce în ce mai multe informaţii despre o posibilă plecare a lui Damjan Djokovic de la CFR Cluj. Mijlocaşul a ajuns la 30 de ani şi îşi doreşte un contract superior financiar celui de la campioana României. 

Pentru Djokovic au apărut doi oferte, una din zona Golfului şi una din Turcia, de la Gaziantep. Fostul antrenor, Marius Şumudică, a dorit să întărească linia de mijloc cu fotbalistul de la CFR Cluj, dar transferul a intrat în impas, din mai multe motive. 

Conform Gazetedamga.com.tr, Gaziantep a început negocierile cu impresarul lui Damjan Djokovic, iar fotbalistul ar fi urmat să plece în Turcia. Croatul de la CFR Cluj a fost de acord cu transferul, dar au apărut două probleme. 

Campioana României cere o sumă de transfer peste ce poate oferi Gaziantep, iar, printre altele, plecarea lui Marius Şumudică de la echipă a îngreunat mutarea. 

Costi Pilici, agentul care a negociat transferul lui Damjan Djokovic la Gaziantep, a oferit câteva declaraţii în presa din Turcia, cu câteva ore înainte de demiterea lui Marius Şumudică "Damjan Djokovic iubeşte Turcia. Are o relaţie bună cu turcii şi e pregătit să joace în Super Lig. E a treia şansă pe care o are pentru a juca aici. Negocierile continuă. În funcţie de situaţia lui Marius Şumudică putem semna cu Gaziantep, pentru că iubeşte oraşul, pe Şumudică şi pe preşedintele clubului. Eu am mulţi prieteni acolo, nu doar din afaceri. Prietenii mi-au spus că preşedinte e o persoană bună.

Vrem să luăm decizia în zilele următoare şi să semnăm contractul potrivit. Condiţiile şi proiectul pe care le propun un club interesat sunt foarte importante pentru noi", a declarat impresarul pentru sursa citată.

Damjan Djokovic ar putea ajunge, în cele din urmă, tot în Turcia, dar la Kayserispor, acolo unde Dan Petrescu a fost prezentat oficial drept antrenorul echipei. 

Damjan Djokovic a refuzat transferul de la CFR Cluj la Al Dhafra

În ultimele zile, au apărut informaţii despre oferta pe care Al Dhafra, un club din prima ligă din Emiratele Arabe Unite, a făcut-o pentru mijlocaşul lui CFR Cluj. Al Dhafra a oferit 700.000 de euro pentru transfer şi un salariu de 1 milion de euro, sume cu care toate părţile ar fi fost de acord. 

Doar că Damjan Djokovic nu a dorit să plece în zona Golfului, după ce a jucat la un nivel înalt în Europa League: "Al Dhafra, din Emiratele Arabe Unite, a făcut o ofertă, dar Damjan Djokovic a refuzat să joace acolo. El se gândeşte că e mai bine să joace în Turcia, unde există un alt mediul fotbalistic şi unde fanii sunt pasionali", a mai spus Costi Pilici, impresarul care se ocupă de fotbalistul de la CFR Cluj. 

Damjan Djokovic a revenit la CFR Cluj în 2017, după ce a mai jucat în Gruia şi între 2013-2014. Croatul a jucat în 150 de meciuri pentru actuala campioană, a marcat de 13 ori şi a pasat decisiv de 15 ori. 

Mijlocaşul a cucerit trei titluri cu CFR Cluj şi o Supercupă a României. 

 

Afla mai multe despre: cfr clujdamjan djokovic cfr clujdamjan djokovictransfer damjan djokovicdamjan djokovic gaziantepmarius sumudica,  

viewscnt
Articole similare