Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie: "Dacă ar fi să dau un răspuns acum, ar fi 'nu'!". De ce e tentat Răducioiu să refuze Dinamo | EXCLUSIV

Răsturnare de situaţie: "Dacă ar fi să dau un răspuns acum, ar fi 'nu'!". De ce e tentat Răducioiu să refuze Dinamo | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Florin Răducioiu (51 de ani), fostul atacant al lui Dinamo şi al Generaţiei de Aur, a spus la Telekom Sport că e tentat să refuze propunerea de a veni la lucreze în clubul roş-alb. "Marele blond" şi-ar dori să fie implicat în deciziile importante de la club ş a spus că, daca ar fi să dea un răspuns final acum, acesta ar fi "nu".

Răsturnare de situaţie: "Dacă ar fi să dau un răspuns acum, ar fi 'nu'!". De ce tentat Răducioiu să refuze Dinamo

Mircea Rednic şi-l doreşte pe Florin Răducioiu la Dinamo, ca să fie liantul dintre conducere şi vestiar. În direct la Telekom Sport, Florin Răducioiu a spus că, în momentul de faţă, e tentat să refuze oferta primită de la "câini". Răducioiu s-a întâlnit cu Iuliu Mureşan şi a discutat cu acesta, dar a dat de înţeles că nu e mulţumit de postul care i se oferă în cadrul clubului.

Răducioiu îşi doreşte să fie implicat în deciziile importante din viaţa clubului şi a spus că urmează să aibă şi alte discuţii cu Iuliu Mureşan. "M-am întâlnit astăzi cu domnul Mureşan la sediul clubului, am avut o discuţie de o oră. Urmează ca vineri să îi dau un răspuns definitiv. Urmează să mai vorbesc prin telefon cu domnul Mureşan mâine. Aş dori clar să fac ceva foarte concret pentru Dinamo.

Mi-ar plăcea foarte mult această funcţie (n.r. - director sportiv), de a fi imlicat în  a lua nişte decizii, de a avea o colaborare foarte bună cu antrenorul.

(n.r. - O să ai şi un salariu?) Evident că da, nu pot chiar să vin fără un salariu. (n.r. - Dacă ar fi să dai răspunsul acum, care ar fi?) Mai degrabă nu. Mai am câteva zile, nu vreau să devină un caz aici. E importantă şi imaginea, aş aduce o imagine bună, dar as vrea să fiu implicat mai mult în anumite decizii", a spus Florin Răducioiu.

Florin Răducioiu a mai fost director sportiv la Dinamo, în urmă cu 15 ani.

Afla mai multe despre: florin raducioiudinamo 

viewscnt
Articole similare