Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Dat afară de Becali, a fost reprimit la echipă | OFICIAL

Răsturnare de situaţie! Dat afară de Becali, a fost reprimit la echipă | OFICIAL

Fotbal intern

Comentarii

Dat afară de Gigi Becali (63 de ani) de la FCSB, Dinu Todoran a fost readus la FC Voluntari, ca antrenor la echipa a doua clubului din Ilfov. Dinu Todoran a avut un mandat scurt la FCSB şi a fost dat afară de Gigi Becali după înfrângerea din derby-ul cu Rapid, 0-1 pe Arena Naţională.

Răsturnare de situaţie! Dat afară de Becali, a fost reprimit la echipă | OFICIAL

În startul sezonului, Dinu Todoran (43 de ani) a fost antrenorul principal de la FCSB, dar mandatul său nu a fost unul lung. Todoran a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB la mijlocul lunii august, Todoran a antrenat FCSB în şapte meciuri, cu o medie de 1,57 puncte câştigate pe meci. Sub comanda lui Dinu Todoran, FCSB a avut un start prost de sezon şi a fost eliminată din preliminariile Conference League de Shakhter Karagandy.

Dinu Todoran a fost antrenor la FCSB între mai şi august 2021. Iniţial, la FCSB, Dinu Todoran trebuia să fie antrenor la echipa secundă, în Liga 3, dar Gigi Becali s-a hotărât în ultimul moment să îl instaleze pe banca primei echipe. Asta după ce, când a fost sunat de Mihai Stoica, Todoran era la biserică şi Becali a considerat asta un semn de bun augur.

După ce a fost îndepărtat de la prima echipă, lui Dinu Todoran i-a fost propus postul de antrenor la echipa secundă a roş-albaştrilor, aşa cum era planul iniţial, însă tehnicianul a refuzat. La aproape două luni după ce a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB, Dinu Todoran a fost reprimit la echipa a doua de la FC Voluntari, pe care o pregătea înaintea să primească oferta roş-albaştrilor.

Joi, 7 octombrie, FC Voluntari a anunţat revenirea lui Dinu Todoran pe banca tehnică a FC Voluntari 2, în Liga 3: "Bine ai revenit,  Dinu Todoran! Clubul FC Voluntari anunţă faptul că Dinu Todoran este noul antrenor al echipei noastre secunde.", se arată într-un comunicat oficial al ilfovenilor. Dinu Todoran e la al treilea mandat pe banca echipei secunde a Voluntariului.

Afla mai multe despre: dinu todoran fcsbfcsb gigi becalidinu todoran gigi becalidinu todoran oficialdinu todoran fc voluntari 2 

viewscnt
Articole similare