Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Dat ca sigur la FC Barcelona, se pregăteşte să semneze prelungirea contractului cu PSG!

Răsturnare de situaţie! Dat ca sigur la FC Barcelona, se pregăteşte să semneze prelungirea contractului cu PSG!

PSG

Comentarii

Layvin Kurzawa (27 de ani), fotbalistul lui PSG despre care se spunea că urmează să ajungă liber de contract la FC Barcelona, îşi poate prelungi contractul cu formaţia de pe Parc des Princes. Fundaşului îi expiră contractul actual pe 30 iunie.

Răsturnare de situaţie în cazul lui Layvin Kurzawa. Fotbalistul francez, despre care s-a spus că poate ajunge la Barcelona în vară, când îi expiră contractul, ar putea continua la PSG şi în sezonul viitor. Afectată de pandemia de COVID-19 şi rămasă deja fără Thiago Silva, Edinson Cavani şi Thomas Meunier, PSG îl poate convinge pe Kurzawa să semneze un nou contract.

Prima dată, susţine presa din Franţa, preluată de sport.es, s-a discutat de o prelungire a contractului dintre PSG şi Kurzawa pentru două luni, ca acesta să joace în Liga Campionilor alături de francezi. Însă, se pare că discuţiile dintre oficialii lui PSG şi reprezentantul lui Kurzawa au avansat şi acum se pune problema unei reînnoiri a contractului şi pentru sezonul viitor.

Sursa citată notează că Layvin Kurzawa urmează să semneze cu PSG până pe 30 iunie 2021, cu opţiune pe încă unul.



Barcelona îl voia pe Kurzawa ca înlocuitor al lui Junior Firpo, ale cărui performanţe nu au convins de la venirea sa, în vara trecută. De asemenea, Chelsea şi Arsenal, dar şi Liverpool îl aveau pe radar pe Layvin Kurzawa.

Layvin Kurzawa a jucat 23 meciuri în acest sezon la PSG, în toate competiţiile, a marcat o dată şi a livrat două pase de gol. La PSG, titular pe postul de fundaş stânga e spaniolul Juan Bernat, fostul fundaş de la Valencia şi Bayern Munchen. PSG l-a transferat pe Kurzawa în 2015, de la AS Monaco.

Afla mai multe despre: layvin kurzawapsgcontractfc barcelona 

viewscnt
Articole similare