Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! David Silva i-a dat "seen" lui Lazio şi poate semna cu o altă echipă. Coşmar pentru clubul italian

Răsturnare de situaţie! David Silva i-a dat "seen" lui Lazio şi poate semna cu o altă echipă. Coşmar pentru clubul italiangalerie foto

Serie A

Comentarii

David Silva (34 de ani) va pleca de la Manchester City odată ce va fi încheiat sezonul în UEFA Champions League şi era la un pas să se înţeleagă cu Lazio, însă spaniolul nu le-a mai dat niciun semn italienilor.

Lazio i-a trimis contractul lui David Silva luni, iar de atunci conducerea clubului italian aşteaptă acordul campionului mondial sub forma unei semnături, care însă nu a mai venit. 

Corriere dello Sport notează că fratele lui David Silva, care îi este impresar, a angajat o întreagă echipă de avocaţi să studieze contractul trimis de Lazio, însă italienii nu se tem din acest punct de vedere, pentru că au făcut toate sacrificile de care era nevoie ca Silva să vină în Serie A. 

Chiar dacă în acest moment, Silva se concentrează pe meciul pe care Manchester City îl va disputa împotriva lui Lyon, sâmbătă, de la ora 22:00, în direct la Telekom Sport 1, în sferturile de finală UEFA Champions League, conducerea clubului italian nu înţelege de ce fotbalistul nu a dat niciun semn de viaţă şi se teme că acesta a primit o ofertă mai importantă şi va semna cu o altă echipă. 

David Silva la Lazio. Pică transferul lui "El Mago"? 

Un salariu de 2,5-3 milioane de euro i-a oferit Lazio lui David Silva, care însă ar urma să încaseze aproximativ patru milioane de euro cu tot cu bonusuri, pe Olimpico. 

În paralel, presa italiană a aflat deja că Silva se va muta cu soţia sa într-o casă din Olgiata, un cartier din nordul Romei. Totodată, spaniolul ar urma să vină de la Manchester şi cu un antrenor personal. 

Afla mai multe despre: david silvalazio 

viewscnt
Articole similare