Experiențe împreună.
You are here:

Răsturnare de situaţie! Denis Alibec, transfer direct în grupele Champions League. Nu vrea în Arabia Saudită. Super campioana din Europa a dat banii ceruţi de Niculae

Răsturnare de situaţie! Denis Alibec, transfer direct în grupele Champions League. Nu vrea în Arabia Saudită. Super campioana din Europa a dat banii ceruţi de Niculae

Liga 1

Comentarii

Plecarea lui Denis Alibec (29 de ani) de la Astra e aproape. Sursele Telekom Sport susţin că atacantul naţionalei României e pregătit să renunţe la salariul oferit în Arabia Saudită pentru a juca la Ferencvaros. Transferul în Ungaria depinde de rezultatul din această seară, dintre Ferencvaros şi Molde, din play-off-ul Champions League.

După câteva luni în care a susţinut constant că-şi doreşte să plece de la Astra, Denis Alibec e aproape să-şi îndeplinească visul. În plus, atacantul a fost ofertat de un club care-l aşteaptă în atacul său pentru meciurile din grupele Champions League. 

Denis Alibec, transfer direct în grupele Champions League. Astra a primit oferta care-i convine 

”Nu prea am capul aici, dar am încercat să fac tot posibilul. Aş vrea să plec, nu mai pot să fiu mental aici, să dau totul pe teren şi asta contează cel mai mult", declara Denis Alibec în urmă cu o lună. 

Imediat, mai multe cluburi din străinătate au lansat ofertele, dar niciuna nu a fost pe placul lui Ioan Niculae, care l-a transferat pe atacantul de la FCSB, în urmă cu doi ani, în schimbul a un milion de euro. 

Totuşi, patronul Astrei a primit o veste bună din partea lui Ferencvaros. Campioana Ungariei e pregătită să achite suma de transfer de un milion de euro cerută de Ioan Niculae pentru transferul lui Denis Alibec. 

Conform surselor Telekom Sport, mutarea depinde de meciul din această seară al maghiarilor. Ferencvaros joacă, de la 22:00, cu Molde, în play-off-ul Champions League, iar echipa antrenată de Sergiy Rebrov e favorită. În tur, scorul a fost 3-3, iar şansele lui Ferencvaros de a ajunge în grupele Ligii Campionilor au crescut după acel meci. 

Astfel, cu banii asiguraţi pentru calificarea în grupele Champions League, conducerea plănuieşte transferul lui Denis Alibec. Atacantul e de acord şi cu salariul pe care-l va primi în Ungaria, superior celui de la Astra. 

  • 31 de titluri de campioană are Ferencvaros în Ungaria

Denis Alibec nu doreşte să plece în Arabia Saudită

Conform ultimelor informaţii, salariul oferit de Al-Quadisiyah este puţin mai mare decât cel oferit de Ferenecvaros, dar Denis Alibec aşteaptă deznodământul întâlnirii din această seară, dintre Ferencvaros şi Molde. 

Denis Alibec abia a reintrat în circuitul naţionalei României, iar o posibilă plecare în Arabia Saudită l-ar putea determina pe Mirel Rădoi să nu-l mai cheme sub tricolor, din cauza nivelului. 

De-a lungul carierei, Denis Alibec a jucat la: Inter, Viitorul, Bologna, Astra şi FCSB. Cea mai bună formă a avut-o la Astra, pentru care a marcat 62 de goluri în 144 de meciuri. 

viewscnt
Articole similare