Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie. Dennis Man schimbă echipa, dar rămâne în Italia. Fosta campioană îl poate "promova" în Serie A

Răsturnare de situaţie. Dennis Man schimbă echipa, dar rămâne în Italia. Fosta campioană îl poate "promova" în Serie A

Stranieri

Comentarii

Şansele ca Dennis Man să plece de la Parma au crescut în ultima perioadă. Echipa nu este o pretendentă la promovarea în Serie A, după startul de sezon, iar fostul jucător de la FCSB a ajuns rezervă. Astfel, o fostă campioană din Italia vrea să profite de situaţia românului în Emilia-Romagna.

Pentru moment, aventura în Italia a celor doi români de la Parma, Dennis Man şi Valentin Mihăilă, e sub aşteptări. Ei au retrogradat din Serie A la finalul sezonului trecut, iar noul antrenor Enzo Maresca are mult de muncă la echipa aflată doar pe locul 10 în Serie B. 

În ultimele săptămâni, Dennis Man a primit mai multe avertismente din partea tehnicianului, iar impresarul Giovanni Becali a anunţat că Galatasaray e pregătită să-l aducă la Istanbul. 

Clubul din Italia care-l poate transfera pe Dennis Man de la Parma

Pe lângă varianta apărută din Super Lig, jucătorul care s-a afirmat la UTA Arad mai are cel puţin o posibilă destinaţie. Dennis Man poate rămâne în Italia, dacă va schimba echipa. 

Genova24.it anunţă că Sampdoria, fosta campioană a Italiei din 1991, i-a pus pe lista de transferuri pe Patrik Walemark şi Dennis Man, amândoi atacanţi laterali. 

Directorul sportiv Daniele Faggiano pregăteşte următoarele mutări din lot, iar în iarnă îşi doreşte să fotbalişti cu care Sampdoria să urce în clasament. Cu Roberto D'Aversa, clubul din Genoa e doar pe 16, după 11 meciuri jucate. 

Situaţia lui Dennis Man la Parma e monitorizată de Daniele Faggiano, care va trebui să-i convingă pe finanţatori să facă un efort mare, pentru ca internaţionalul român să ajungă pe "Luigi Ferraris". 

Americanul Kyle Krause, patronul Parmei, îşi doreşte să încaseze cel puţin suma pe care a plătit-o spre FCSB.

La Sampdoria, Dennis Man ar avea ocazia de a lucra cu primul său antrenor din Italia. 

"D'Aversa îl cunoaşte bine pe românul din Transilvania, care are un fizic bun, e capabil să atace şi să facă defensivă şi să atace din nou în bandă până în poziţie de finalize", mai anunţă sursa citată. 

În perioada de transferuri din iarnă, Galatasaray poate pregăti o nouă ofertă pentru Dennis Man, pe care l-a dorit şi în vară, conform informaţiilor oferite de Fatih Terim. 

Afla mai multe despre: dennis mandennis man transferdennis man sampdoriadennis man parmagiovanni becali dennis mantransferuri giovanni becali 

viewscnt
Articole similare