Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Dinamo îl ia pe antrenorul echipei din Liga 1?! Mutarea la care visează fanii "câinilor"

Răsturnare de situaţie! Dinamo îl ia pe antrenorul echipei din Liga 1?! Mutarea la care visează fanii "câinilor"

Dinamo București

Comentarii

Viitorul clubului Dinamo Bucureşti e sub semnul întrebării. Conducerea nu şi-a respectat promisiunile, lotul e frământat de problemele financiare, iar numele antrenorului din noul an încă nu a fost confirmat. Recent, au apărut informaţii conform cărora Mircea Rednic ar putea reveni în "Ştefan cel Mare".

Dinamo e în derivă din punct de vedere financiar. Foştii angajaţi şi jucătorii îşi cer salariile, fiind depuse şi memorii, iar datoriile se adună în contul clubului alb-roşu. În tot acest timp, Pablo Cortacero e de negăsit, dar echipa a obţinut rezultate, în ultimele etape, care încă le dau speranţe fanilor. Iar schimbările ar putea continua la Dinamo. 

Mircea Rednic, înapoi la Dinamo Bucureşti? Planul pe care l-ar fi pus la cale suporterii

Unul dintre cei mai iubiţi dinamovişti, Mircea Rednic, a semnat recent cu Viitorul şi a preluat banca tehnică de la Ruben de la Barrera. Totuşi, există posibilitatea ca "Puriul" să revină în "Ştefan cel Mare", în viitorul apropiat. 

Conform Doardinamo.ro, şansele ca Mircea Rednic să revină la Dinamo au crescut, după ultimele mutări din clubul de pe "Ştefan cel Mare". Ex-antrenorul dinamovist şi fiica sa, Luana, sunt înscrişi în programul DBB, iar fanii au avut mai multe discuţii cu tehnicianul pentru a reveni. 

Totuşi, antrenorul a pus câteva condiţii. Rednic şi-a dorit ca Ionuţ Negoiţă să nu mai aibă nicio legătură cu Dinamo şi plecarea lui Bogdan Bălănescu din funcţia de conducere pe care o ocupa în club, ceea ce s-a şi întâmplat. În acest moment, Rednic mai pune o condiţie. Fanii ar trebui să preia acţiunile deţinute de Pablo Cortacero, cel care reprezintă grupul de investitori de la Dinamo. 

Cu toate condiţiile îndeplinite, Mircea Rednic ar urma să revină la Dinamo şi să fie un fel de manager general, dar şi mini-investitor, conform sursei citate. 

Mircea Rednic abia a fost numit în funcţia de antrenor la Viitorul, dar rezultate înregistrate până în acest moment nu-l ajută. Echipa lui Gică Hagi nu a câştigat de patru etape şi se află pe locul şapte în Liga 1: "Sunt în perioada în care evaluez lotul. Echipa suferă. Sper că după vacanţă şi după pregătire să reuşesc să pun lucrurile la punct şi să adunăm puncte”, a declarat Rednic, la finalul meciului pierdut de Viitorul la Mediaş, cu Gaz Metan, scor 1-0. 

În tot acest timp, antrenorul din acest moment de la Dinamo, Ionel Gane, susţine că-şi doreşte să continue pe banca tehnică, după ce i-a fost secund lui Cosmin Contra. 

Dario Bonetti a revenit şi el la Dinamo Bucureşti

În urmă cu câteva zile, Peluza Cătălin Hîldan a anunţat că fostul antrenor al lui Dinamo, italianul Dario Bonetti, a revenit. Acesta adevine noul consultant al echipei pe probleme de sport, având ca scop ajutarea "câinilor" în reorganizarea activităşii pe acest final de sezon, şi punerea unei baze sănătoase pentru ceea ce urmează.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicrevenire mircea rednic dinamomircea rednic viitorulviitorulpablo cortaceropablo cortacero dinamo 

viewscnt
Articole similare