Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie! Duckadam acceptase noua ofertă, dar a fost întors din drum după plecarea de la FCSB: "O onoare şi mândrie"

Răsturnare de situaţie! Duckadam acceptase noua ofertă, dar a fost întors din drum după plecarea de la FCSB: "O onoare şi mândrie"

FCSB

Comentarii

Fostul preşedinte de imagine al FCSB, Helmuth Duckadam, s-a văzut nevoit să refuze postul de consilier al preşedintelui Senatului, Robert Cazanciuc. Totul din cauza criticilor primite în ultimele zile, deşi şi-ar fi dorit să ajute sportul din România din noua sa funcţie.

FCSB l-a pierdut pe Helmuth Duckadam după 10 ani petrecuţi de eroul de la Sevilla, alături de proiectul lui Gigi Becali. Imediat după ce a plecat de la actuala vicecampioană a României, fostul portar a făcut cunoscute ofertele pe care le-a primit, unele pe care a fost tentat să le accepte. 

Helmuth Duckadam a cedat în faţa presiunii după plecarea de la FCSB

Preşedintele de imagine al FCSB a surprins în momentul în care a anunţat că-şi depune demisia de la FCSB, săptămâna trecută. Fostul portar a susţinut că nu s-a mai simţit apreciat la clubul condus de Gigi Becali şi a vorbit pe larg despre alegerea făcută. 

Helmuth Duckadam a mai spus că nu doreşte să accepte oferta unei alte echipe din fotbalul românesc, dar a fost foarte aproape de a ajuta sportul din România. Recent, fostul preşedinte de imagine al FCSB a susţinut că a primit o ofertă din partea preşedintelui interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, care s-a şi fotografiat cu legenda fotbalului românesc

Fostul angajat al lui Gigi Becali ar fi urmat să devină consilier pe probleme de dezvoltare a sportului. Totuşi, deşi şi-ar fi dorit să accepte propunerea, a fost forţat să refuze. 

Helmuth Duckadam, afectat de critici

Duckadam a explicat pe larg care au fost motivele pentru care a fost nevoit să refuze, deşi şi-ar fi dorit să obţină noua funcţie: "Câtă răutate şi invidie! Pentru mine, era o onoare şi mândrie să fiu consilierul pe probleme de sport a Preşedintelui Senatului României. Că în acest moment, Preşedinte interimar este dl. Robert Cazanciuc, căruia doresc să-i mulţumesc şi pe această cale pentru propunere, sau era altcineva, din oricare alt partid, pentru mine era totuna.

Ştiam că mandatul meu va fi doar de 5 luni, dar am crezut că, dacă voi veni cu proiecte bune pentru sportul românesc, poate şi viitorul preşedinte al Senatului va apela în continuare la serviciile mele.

Din păcate, invidia şi răutatea unora m-au făcut să renunţ la această funcţie. Voi rămâne în continuare consecvent principiilor mele şi nu voi mai activă în fotbal sau politică. Viaţă merge înainte, să fim sănătoşi!", a publicat fostul preşedinte de imagine al FCSB pe pagina de Facebook. 

Helmuth Duckadam ajunsese să fie remunerat cu doar câteva mii de lei lunar la FCSB, după decizia luată de Gigi Becali. De altfel, finanţatorul FCSB a oferit şi o reacţie, după plecarea lui Helmuth Duckadam din funcţia de preşedinte de imagine al clubului. 

 

 

Afla mai multe despre: helmuth duckadamhelmuth duckadam fcsbfcsbgigi becalihelmuth duckadam consilierrobert cazanciucoferta helmuth duckadam 

viewscnt
Articole similare